سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترافل با کیک پرتقالی

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترافل با کیک پرتقالی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پخت کیک برای اعضای خانواده یکی از لذت بخش‌ترین اقدامات است. در ادامه به آموزش ترافل با کیک پرتقالی می‌پردازیم.


مواد لازم

کیک پرتقالی:۱ عدد

مواد لازم برای تهیه پودینگ:

شکر:۳۰۰گرم
آرد:۴۵گرم
پودر نشاسته:۶۵ گرم
شیر:۱ لیتر
زرده تخم مرغ:۵عدد
کره:۶۰گرم
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین ترافل

آب پرتغال:یک دوم پیمانه
خامه شیرین شده:۳۰۰ گرم
شکلات رنده شده:۶۵ گرم

روش تهیه پودینگ

ابتدا شکر، آرد و پودر نشاسته را با هم مخلوط می‌کنیم. شیر سرد و زرده‌های تخم مرغ را اضافه می‌کنیم و مایه را می‌زنیم تا اثری از زرده‌ها داخل شیر باقی نماند. مواد را روی حرارت قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود، کره را اضافه می‌کنیم، شعله را خاموش می‌کنیم و در آخر وانیل را اضافه کرده و پودینگ ما آماده است.
روش تهیه ترافل

پودینگ را در ظرف‌های تک نفره ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب خودش را بگیرد، کیک پرتغالی را به ابعاد ۵×۵ سانتی متر برش می‌زنیم و دو طرف کیک را با آب پرتغال مرطوب کرده و روی پودینگ قرار می‌دهیم، حالا روی کیک را با خامه شیرین شده شکوفه می‌زنیم و با شکلات رنده شده آن را تزئین می‌کنیم.

منبع: میزان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
پیرزن بدبخت
۱۶:۰۹ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
غذاهای متنوع وخوبیه، برای سرگرم کردن بچه ها خیلی عالیه.