معتمدی افزود: مرکز مدیریت راه های استان، گشت های راهداری و ماموران نظارت بر بهداشت مجتمع های خدماتی رفاهی در برهه زمانی فعلی، به منظور جلوگیری از گسترش کرونا و افزایش بهداشت، طرح نظارت بر فعالیت مجتمع های خدماتی و رفاهی را به صورت ویژه در اولویت قرار قرار داده اند.
او با بیان اینکه مجتمع های خدماتی رفاهی استان یزد همه روزه و به صورت مستمر مورد بازدید قرار می گیرند، اظهارداشت: در این بازدیدها شاخصه هایی از قبیل وضعیت نمازخانه ها، سیستم های گرمایشی، سرویس های بهداشتی، سایر اماکن عمومی و به ویژه جایگاه های سوخت مورد ارزیابی قرار می گیرد.
معاون فنی و نظارت بر بهرهبرداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد ادامه داد: در خلال بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی، توصیه ها و تذکرات بهداشتی لازم برای مقابله با کرونا ازجمله نحوه شستشو، تهیه مواد شوینده و دفعات ضدعفونی محل هایی همچون نماز خانه، رستوران، جایگاه های سوخت و سرویس های بهداشتی به پرسنل مجتمع های خدماتی ارائه شد.
معتمدی در پایان با اشاره به اینکه از سال ۹۵ تاکنون به طور میانگین سالانه سه مجتمع خدمات بین راهی احداث و بهره برداری شده است، تصریح کرد: تعداد این مجتمع ها از سه مرکز در سال ۹۵ به ۱۲مجتمع در سال ۹۸ رسیده ضمن اینکه هشت مجتمع دیگر نیز در دست احداث است و ۱۰ درخواست احداث نیز در مرحله استعلام قرار دارد.
انتهای پیام/ غ