او ادامه داد: به۱۰۴۵ خانواده دارای بیمار خاص و صعب العلاج، مادران شیرده و باردار مبلغ ۱۷۰ هزار تومان و به ۱۰۷۵۱ سالمند در معرض خطر ۸۰ هزار تومان به منظور تهیه اقلام بهداشتی پرداخت شده است.
موسی نژاد با اشاره اینکه مراکز نیکوکاری در تعامل با کمیته امداد، نقش هم افزایی در خدمت رسانی به محرومان دارند، گفت: کمیته امداد استان مرکزی با همکاری خیران و مراکز نیکوکاری اقدام به توزیع مواد بهداشتی، ضد عفونی کننده و بستههای غذایی بین نیازمندان نموده است.
او تصریح کرد: تعداد ۲۲۹۹۰ بطری مواد ضد عفونی کننده، ۷۴۶۷۰ عدد ماسک،۱۳۷۰ لیتر مایع دستشویی،۳۰۷۰ عدد دستکش، ۱۹۰۷ بسته غذایی و ۱۳۰۰ بسته بهداشتی از مواردی بوده است که با همکاری مراکز نیکوکاری بین اقشار کم بضاعت توزیع شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان اضافه کرد: با همکاری مراکز نیکوکاری و خیران همچنین ۴۹۲ میلیون تومان به صورت نقدی به نیازمندان تحت حمایت پرداخت شده است.
او در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان " جهش تولید " توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: تحقق این شعار مستلزم خودباوری، روحیه جهادی و همت بالا در همه اقشار جامعه است و در کمیته امداد با برنامه ریزی دقیقتر در ایجاد اشتغال پایدار، بسترسازی با محوریت تولید، افزایش فعالیت و توسعه کارگاههای خودکفایی با جدیت پیگیری خواهد شد.
او فعالیت بخشی از کارگاهها خودکفایی کمیته امداد استان برای تولید اقلام بهداشتی با توجه به نیاز و شرایط فعلی جامعه را برداشتن اولین گام در مسیر جهش تولید در این نهاد برشمرد و گفت: تولید ۲۰۰۰۰ لباس مخصوص کادر درمانی توسط یکی از کارگاهها (هفتهای دو هزار مورد تحویل میشود) و تولید ماسک در کارگاههای اشتغال در سطح استان توسط مددجویان تحت حمایت از این موارد است.
مدیر کل کمیته امداد استان با اشاره بر ضروریت توجه به توصیههای بهداشتی درخصوص جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و با تأکید بر اینکه مددجویان از مراجعه حضوری به دفاتر این نهاد خودداری کنند، بیان کرد: کمیته امداد استان مرکزی آماده ارائه ۲۶ خدمت به صورت الکترونیکی به مددجویان تحت حمایت است و مددجویان محترم میتوانند درخواست خود را از طریق سایت e.emdad.ir ثبت و از خدمات این نهاد بهرهمند شوند.