به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر شما را با شیوه تهیه مربا لیمو شیرین آشنا میکنیم. مواد لازم ذکر شده مناسب برای یک نفر است و ۳۰ دقیقه برای تهیه مواد اولیه مربا و یک ساعت هم برای پخت آن لازم است. از مواد به کار رفته در این مربا میتوان به لیمو شیرین، گلاب، عسل، شکر، هل و آب اشاره کرد.
از آنجایی که لیمو شیرین به سرعت پس از پوست کردن تلخ میشود باید به مدت یک روز لیمو را همراه با آب سرد و گلاب در یک ظرف در دار در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود تلخی لیموها گرفته شود.
شما میتوانید مطابق با سلیقه خود از زعفران برای خوش رنگ شدن این مربا استفاده کنید. ماده اصلی این مربا لیمو شیرین است. این میوه پر خاصیت به خصوص در فصلهای سرد سال بیشتر استفاده میشود.
این میوه خوشمزه میتواند کمبود آب بدن شما را جبران کند. برای رفع تشنگی و کم آبی بدن مصرف لیمو شیرین میتواند بسیار مفید باشد. به دلیل این که لیمو شیرین سرشار از ویتامین C است از شما در برابر سرماخوردگی محافظت میکند.
علاوه بر این لیمو شیرین منبعی غنی از اسید فولیک است که محافظ استخوانها و مفاصل میباشد. این میوه به دلیل دارا بودن پتاسیم باعث دفع سموم بدن میشود و باعث ضد عفونی شدن مثانه میشود. هم چنین مصرف لیمو شیرین باعث ایجاد احساس سیری شده و به لاغری کمک میکند.
مصرف لیمو شیرین باعث ایجاد حس خنکی در بدن شده و میتواند تب و حرارت بدن را از بین ببرد. لیمو شیرین برای سلامت کبد مفید است و در درمان بیماری زردی موثر است. هم چنین مصرف این میوه از بدن در برابر ابتلا به سرطان محافظت میکند.
مواد لازم
لیمو شیرین: ۵۰۰ گرم
عسل: ۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۵۰۰ گرم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ لیوان
هل: ۶ عدد
آب: یک لیوان
مراحل پخت
مرحله ۱
لیمو شیرین را به شکل نگینی خرد کرده و هستههای آن را خارج کنید.
مرحله ۲
داخل ظرف در دار لیمو شیرینهای خرد شده را همراه با چند قاشق گلاب و چند لیوان آب سرد به مدت یک روز در یخچال قرار دهید.
مرحله ۳
پس از گذشت یک روز لیمو شیرینها را با آب سرد شسته و همراه با یک لیوان گلاب- هل و یک لیوان آب روی حرارت قرار دهید.
مرحله ۴
پس از جوشیدن مواد ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا مواد خوب بجوشند.
مرحله ۵
سپس شکر و عسل را افزوده و هم بزنید.
مرحله ۶
پس از حل شدن کامل شکر- شعله را ملایم کرده و اجازه دهید تا مواد غلیظ شوند.
مرحله ۷
در نهایت آبلیمو را افزوده و مواد را مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند.
مرحله ۸
مربا را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
مرحله ۹
سپس در شیشه ریخته و در یخچال قرار دهید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/