به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک ارده، کیکی بسیار مقوی با مواد مغذی و سالم است که طعم و مزهای شبیه به حلوا ارده دارد. البته کیک ارده بیشتر در کشورهای عربی و ترکیه معروف و رایج است که در هر فرهنگی و طبق هر سلیقه و عادت غذایی نیز یک دستور تهیه خاص برای این کیک وجود دارد. کیک ارده، کیک محبوب در فصل تابستان است که در اکثر مهمانیها و جشنهای تولد میتوانید تهیه کنید و از طعم آن لذت خواهید برد.
ارده از خاصترین سسهای خوشمزهای است که در آشپزی غذاهای مدیترانه و منطقه خاورمیانه رایج و مرسوم است. البته در کشورهای عربی نیز در برخی از غذاها، چون حمص از ارده استفاده میشود. درواقع شاید به همین دلیلِ لذیذتر کردن طعم و عطر غذاها، ارده در طبخ اکثر خوراکها معروف شده است. در ایران نیز در غذاهای خاصی به خصوص در صبحانه از ارده استفاده میشود؛ بنابراین همان طور که میدانید جدا از طعم خوشمزه آن، فواید و خاصیت بسیاری برای بدن دارد.
کیک ارده یک میان وعده عالی و خوشمزه، با کلی فواید و خاصیت است که البته به همراه چای و یا حتی یک نوشیدنی خنک روز شما را فوق العاده خواهد کرد. درواقع تمام مواد اولیه برای طبخ کیک ارده، خواص مفید خود را دارند که باعث میشود شما در کنار خوردن شیرینی لذیذ مورد علاقه خود از فواید آن نیز بهرهمند شوید.
کوچکترین و محدودترین مواد کیک ارده که کنجد میباشد، به عنوان دارو و سلامتی بخش بدن معروف و مشهور میباشد. ارده نیز که در تهیه انواع شیرینی ها، حلوا، کیک و نان استفاده میشود نیز به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها، آهن، کلسیم و منیزیم نیز خواص خاص و مفید خود را دارد.
از دیگر کیکهای خوشمزه و مقوی میتوان به کیک انجیر، کیک گردو و بادام، کیک اسفنجی، کیک ساده و کیک شکلاتی اشاره کرد.
مواد لازم
آرد: ۱ پیمانه
ارده: ۳ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۸۰۰ گرم
روغن مایع: ۳ پیمانه
ماست: ۸۰۰ گرم
بیکینگ پودر: نصف قاشق سوپ خوری
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
کنجد: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده آن را در یک ظرف جدا بریزید.
مرحله ۲
سفیده را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کف کند. سپس داخل یخچال بگذارید.
مرحله ۳
در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را بریزید و سپس وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن آنها را مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.
مرحله ۴
سپس روغن مایع، شکر و ارده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه کنید و دوباره مواد را کاملا مخلوط کنید تا کشدار شود.
مرحله ۵
در این مرحله ماست را به مواد ظرف اضافه و مجدد مخلوط کنید.
مرحله ۶
سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید.
مرحله ۷
حالا مایع سفیده تخم مرغ را به این مایع ظرف نیز اضافه کنید و به شکل دورانی با قاشق مواد را کاملا مخلوط کنید.
مرحله ۸
قالب کیک را اول با کمی روغن چرب کنید و سپس مقداری کنجد بزنید و مواد کیک را درون قالب بریزید.
مرحله ۹
قالب را به مدت ۴۰ دقیقه و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
مرحله ۱۰
کیک شما آماده است.
منبع: غذا لند
انتهای پیام/