سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی برای تهیه سالاد الویه که باید بدانید

بعضی افراد داخل سالاد الویه کالباس یا فلفل دلمه‌ای یا ذرت می‌ریزند که طعم سالاد را عوض می‌کند و اصلا مناسب نیست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در میان غذاهای سرد، سالاد الویه یکی از خوش خوراک ترین غذاها است.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه:
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
خیارشور ۳۰۰ گرم
هویج متوسط ۲ عدد
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب مرغ مقداری


طرز تهیه سالاد الویه مرغ:

برای طرز تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد، سپس سیب زمینی‌ها و هویج‌ها را به صورت جداگانه بپزید. نخود فرنگی و تخم مرغ‌ها را هم بپزید. زمانی همه مواد پختند ابتدا سیب زمینی‌ها و هویج‌ها را پوست بگیرید سپس تخم مرغ را هم پوست بگیرید مرغ را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

اکنون سیب زمینی‌ها و هویج‌ها و تخم مرغ‌ها را با رنده ریز رنده کنید و خیارشور‌ها را بشویید و آب آن‌ها که رفت به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل مواد بریزید و مرغ و نخود فرنگی‌ها را هم اضافه کنید مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و سس مایونز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در آخر سالاد الویه را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با سس و مواد دیگر تزیین کنید.


نکاتی برای تهیه سالاد الویه:

• بهتر است نمک را کم کم اضافه کنید، زیرا خیارشور‌ها با نمک هستند و امکان شور شدن آن وجود دارد.

• اگر موادتان سفت بود می‌توانید مقدار کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.

• برای سرو سالاد الویه، می‌توانید آن را داخل قالب بریزید به این صورت که قالب را با روغن مایع چرب کنید و سالاد الویه را داخل آن بریزید و فشار بدهید سپس داخل یخچال قرار بدهید تا سفت‌تر شود و خودش را بگیرد و بعد آن را داخل ظرف سرو برگردانید و آن را با مواد غذایی تزیین کنید.

• بعضی افراد داخل سالاد الویه کالباس یا فلفل دلمه‌ای یا ذرت می‌ریزند که طعم سالاد را عوض می‌کند و اصلا مناسب نیست.

• اگر میزان سس مایونز داخل سالاد برای شما زیاد می‌شود می‌توانید مقداری ماست به آن اضافه کنید.

• به جای سس مایونز می‌توانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید.

• می‌توانید سالاد الویه را بدون مرغ هم بپزید که طعم آن هم خوشمزه می‌شود. (بیشتر بخوانید: تزیین سالاد الویه)

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.