سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه باسلوق

در مطلب زیر طرز تهیه باسلوق را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در تعطیلات عید نوروز می‌توان از باسلوق به عنوان تنقلات در کنار چای استفاده کرد.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

شکر ۲۰۰ گرم
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف فنجان
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
نشاسته گل ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه باسلوق

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.

در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.

برای هم زدن نشاسته حتما از کف‌گیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته‌ای داخل آب نماند.

پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.

شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود.

پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.

پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.

پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.


منبع: میزان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.