سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی

فسیلی کربونارا یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. این پاستا با استفاده از تخم مرغ و پنیر، بیکن، فلفل سیاه درست می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن پاستا کربونارا لازم نیست که حتما از اسپاگتی استفاده شود. برای این نوع پاستا بهتر است که از پاستا فسیلی یا همان فنری یا پیچ پیچی معروف که سس را خیلی بهتر به خود می‌گیرد استفاده شود.

شاید برایتان سوال باشد که نام این پاستا از کجا به دست آمده است. این غذا پیشینه جالبی دارد، در زمان‌های قدیم کارگران ایتالیایی که در معدن زغال سنگ کار می‌کردند برای وعده ناهار خود پاستا را پس از به جوش آوردن تخم مرغ روی آن میشکستند و می‌خوردند. این غذای ساده در حالی مورد توجه اقشار دیگر مردم قرار گرفت که مزه دودی آن ناخواسته و به دلیل وجود کربن در معدن چیزی فراتر از پاستا و تخم مرغ میشد. همین امر باعث شد که این غذا کم کم وارد دنیای آشپزی شود و با اضافه کردن طعم‌های دودی غیر طبیعی تهیه این مدل پاستا رایج شود.

نکات طلایی خوشمزه کردن ماکارونی
– مهم است که آب ماکارونی به اندازه باشد و به آن اجازه پخته شدن بدهید.
– یکی از مهمترین نکات پخت پاستا‌ها این است که به آب جوشیده نمک و روغن اضافه نکنید و اجازه دهید با آب ساده پخته شوند.
– ماکارونی‌ها را زیاد از حد نجوشانید، چون ممکن است خمیر شوند.
– پس از آبکشی کردن آن‌ها را زیر شیر آب سرد نگیرید، چون همه نشاسته شان از بین می‌رود.
– برای جدا کردن پاستا از هم بهتر است در کیر سینی بزرگ یا آبکش بزرگ پاستا را ریخته و سپس مقداری روغن بریزید و با دست آرام پاستا یا اسپاگتی و یا ماکارونی را ماساژ دهید تا روغن به خوردشان برود.
– قبل از اینکه مایه ماکارونی پخته شود آن را بچشید تا اگر چاشنی‌ای کم یا زیاد بود بتوانید به موقع به آن رسیدگی کنید.
– بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را از روی گاز برداشته و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند تا مایه خوب به خورد ماکارونی‌ها برود.
از انواع دیگر پاستا می‌توان به: پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری، جامبو با مرغ، فتوچینی با میگو و اسپاگتی سوسیس اشاره کرد.

مواد لازم

پاستا فسیلی خشک: ۱۶۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
ژامبون گوشت دودی (نواری شده): ۸۰ گرم
سیر (ماینس شده): ۱ حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
خامه: ۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر پنیر پارمسان: ۲ قاشق سوپ خوری
سس ورچستر: ۱ قاشق سوپ خوری
پایریکا دودی: ۱/۲ قاشق چایخوری
اورگانو: ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۴ قاشق چلیخوری
اسانس
مایع دود رقیق شده: ۱ قطره

مراحل پخت

مرحله ۱

ابتدا تمامی مواد شامل خامه، زرده تخم مرغ، سیر، پنیر پارمسان، سس ورچستر و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

مرحله ۲

سپس آب پاستا را بدون روغن و نمک بگذارید تا جوش بیاید.

مرحله ۳

پس از جوش آمدن آب پاستا‌ها را اضافه کنید و طبق دستور پشت جعبه اجازه دهید پخته شود.

مرحله ۴

بعد از پخت لازم آن را آبکش کرده و آب سرد نریزید بلکه سعی کنید به دو صورت به آن روغن اضافه کنید یا پاستا‌ها را در سینی نسبتا بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و یا در آبکش بزرگی ریخته و مقداری روغن بریزید و با دست پاستا‌ها را ماساژ دهید تا روغن به بافت پاستا‌ها نفوذ کند.

مرحله ۵

در این مرحله ژامبون‌هایی که نواری برش زدید را در روغن سرخ کنید.

مرحله ۶

سپس پاستا‌ها را به ژامبون اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله ۷

در نهایت سسی را که در ابتدا تهیه کرده اید به پاستا اضافه کنید.

مرحله ۸

در این مرحله یا به آرامی هم بزنید جوری که بافت پاستا تغییر نکند و یا آن‌ها را تایسینگ کنید.

مرحله ۹

پاستا شما آماده است می‌توانید با چند برگ ریحان و کمی پنیر پارمسان آن را تزیین کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۳۹ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
بدک نیست