سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نظم دهی یخچال و چیدمان آن

در گزارش زیر نظم دهی به یخچال و چیدمان مواد غذایی در آن در ۵ دقیقه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نظم دهی به یخچال یکی از مهمترین قسمت‌های آشپزخانه است. اگر یخچال شما هم نامرتب و شلوغ است می‌توانید با انجام مراحل زیر یخچال خود را مرتب و جادار کنید. شما با این نکات زیر می‌توانید به راحتی آشپزخانه و یخچال مرتبی داشنه باشید و نظم دهی به یخچال یک ترفند خانه داری است. با انجام این نکات و ترفند‌های زیر مواد غذایی مرتب داخل یخچال قرار می‌گیرد.

۱- پوشاندن کف یخچال

قبل از هرچیز سعی کنید حتما کف طبقات یخچال را با روکش‌های پلاستیکی که در همه فروشگاه‌های

لوازم جهیزیه و پلاستیک فروشی یافت می‌شود بپوشانید اینکار اولا باعث میشه طبقات یخچال سالم‌تر

و تمیز‌تر بمانند ضمن اینکه لازم نیست برای تمیز کردن لکه غذا‌ها و نوشیدنی‌ها مخصوصا چربی‌ها

و یا مواد شیرین بخواهید با یخچال کلنجار برید. هر زمان که دلتان خواست می‌توانید این روکش‌ها

رو بشورید و یک دستمال نمدار با کمی مواد شوینده روی طبقات بکشید.

۲- دسته بندی مواد غذایی

با سبد‌ها و جعبه‌های پلاستیکی وسایل خود را دسته بندی کنید. مثلا ترشیجات را در یک سبد مربا‌ها را داخل یه سبد و رب هادر یک سبد بگذارید و چاشنی‌ها و سس‌ها را داخل سبد دیگر و به همین منوال با توجه به مواد غذایی که مصرف می‌کنید سعی کنید هر کدام را داخل یک جعبه طبقه بندی کنید و سعی کنید.

هر طبقه یخچال را مشخص کنید برای کدام دسته مواد غذایی است.

مثلا یک طبقه فقط وسایل صبحانه را قرار دهید مثل مربا کره پنیر. کره بادم زمینی عسل هر چیزی که مربوط به صبحانه است. اگر فضای باز زیادی داشتید میتوانید بقیه مواد پروتیینی مثل شیر. تخم مرغ.

ماست را هم در همان طبقه در غیر این صورت طبقه‌ی دیگری را به این مواد اختصاص بدهید.

۳- نظم دهی و چیدمان سس‌ها در یخچال

سعی کنید تمام سس‌ها مایونز. کچاپ. هزارجزیره. خردل و … رو در یک سبد یا یک قسمت از تقسیم‌های درب یخچال قرار بدهید.

۴- برچسب و لیبل در یخچال

بعد از طبقه بندی مواد خوراکی فراموش نکینید که حتما روی جعبه‌های خود با برچسب و یا ماژیک بنویسید که هر باکس مربوط به کدام دسته از مواد غذایی است.

۵- نظم دهی بسته بندی باظروف پلاستیکی درب دار و زیپ کیپ

فراموش نکنید داخل یخچال یک فضای کاملا بهداشتی است و باید عاری از هرگونه میکروب و قارچ باشد.

همیشه میوه‌ها و سبزیجات را پاک شده و شسته شده در یخچال نگهداری کنید اینکار از رشد میکروب و قارچ در یخچال جلوگیری می‌کند. بهترین راه برای نگهداری میوه و سبزی ظروف پلاستیکی در دارد. و یا پلاستیک‌های زیپ دار یا همان زیپ کیپ است.

۶- نظم دهی و چیدمان قفسه‌ها داخل یخچال

تمیز کردن قفسه‌های روی در یکی قسمت‌های سخت نظافت یخچال است برای راحت‌تر کردن آن همیشه سعی کنید کف آن را با دستمال‌های کاغذی حوله‌ای و یا پلاستیک‌های طرح دار متری بپوشانید تا تمیز کردن لکه‌ی انتهای شیشه‌ها و بطری‌ها شما را اذیت نکند.

۷-نگهداری مواد غذایی داخل یخچال

برای نگهداری غذای باقیمانده هرگز قابلمه را داخل یخچال قرار ندهید اینکار زیبایی یخچال را کم می‌کند.

سعی کنید ظرف‌های دربدار زیبا تهیه کنید و مثلا امروز و فردا فقط از این مدل طرف‌ها در یخچال نگهداری کنید و دفعه‌ی بعد داخل ظرف‌های دیگه شبیه به هم که داریم غداهارو نگهداریم کنیم این کارا به یخچال نظم خاصی میدهد.

منبع: بانوی خلاق

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.