سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی شرکت‌های فضایی به دنبال جوشکار حرفه‌ای می‌گردند

برای سفربه فضا و ساخت فضاپیما‌های پیشرفته به همکاری مشاغل فراوانی نیاز است به ویژه اگر درساخت سفینه فضایی از مواد اولیه‌ای منحصربه فرد و متفاوت استفاده شده باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده اند برای ساخت سفینه فضایی استاشیپ که قرار است درسال‌های نه چندان دور انسان را به سیاره مریخ انتقال دهد به تیمی از جوشکاران حرفه‌ای نیاز دارند.


سفینه فضایی استارشیپ از جنس فولاد ضد زنگ می‌شود و برای اتصال قطعه‌های مختلف آن به یکدیگر به جوشکاری نیاز است. ایلون ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس اعلام کرده است در سال‌های آینده هر روز سه پرواز به سوی سیاره مریخ انجام می‌شود که به طور میانگین حدود ۱۰۰۰ پرواز در سال می‌شود.


ماسک در هر پرواز در نظر دارد حدود ۱۰۰ نفر را به سیاره سرخ انتقال دهد تا درمرحله اول سیاره مریخ پذیرای یک میلیون مهاجر باشد که درسیاره سکونت می‌کنند.


طبق برنامه ریزی‌ها دربازه زمانی ۵۰ تا ۱۰۰ سال آینده مریخ جمعیتی برابر با یک میلیون انسان مهاجر خواهد داشت.


هر سفینه فضایی استارشیپ وزنی برابر با ۱۰۰ تن دارد و برای ساخت تعداد بسیار زیاد سفینه فضایی به جوشکاران ماهر نیاز است تا قطعات بدون کوچکترین خطایی به همدیگر متصل شوند.


اکنون اسپیس ایکس در 2 مقرکالیفرنیا و روستای بوکاچیکا سایت راه اندازی و ساخت سفینه فضایی استارشیپ را به طور موازی پیش می‌برد.


سفینه فضایی مخصوص سفربه سیاره سرخ شرکت اسپیس ایکس از یک فضاپیما به ارتفاع ۵۰ متر به نام استارشیپ تشکیل شده و قادر به حمل ۱۰۰ نفر است.


بیشتر بخوانید: کرونا پرتاب‌های آتی اسپیس ایکس را متوقف کرد



این سفینه فضایی بالای موشک فضایی بزرگی به نام سوپرهوی Super Heavy قرار گرفته و از مدار کره زمین خارج می‌شود.


سپس راه خود را به سوی سیاره سرخ یا دیگر ماموریت‌های فضایی مانند سفربه کره ماه ادامه خواهد داد. کارشناسان اعلام کرده اند درنظر دارند درسال‌های آینده زمینه سفربه دیگر سیاره‌های منظومه شمسی را با استفاده از این موشک فضایی امکان پذیر کنند.


سفینه فضایی استارشیپ و موشک سوپرهوی هر 2 قابلیت استفاده دوباره درمبدا و مقصد سفر را دارند. سوپر هوی پس از جدا شدن سفینه فضایی استارشیپ به صورت عمودی به زمین باز خواهد گشت و با دگرگون کردن برخی قطعه‌ها از آن می‌توان برای ماموریت‌های آتی استفاده کرد.


سفینه فضایی استارشیپ دارای ۶ موتور از نوع رپتور ساخت شرکت اسپیس ایکس است و بدون نیاز به موشک حمل کننده می‌تواند به حرکت خود در فضا برای رسیدن به کره ماه یا سیاره مریخ بپردازد.


همچنین این سفینه فضایی از سطح کره ماه یا سیاره مریخ به آسانی می‌تواند پرتاب و به زمین بازگردد، زیرا نیروی گرانش کره ماه و سیاره مریخ بسیارضعیف‌تر از زمین هستند.


طبق برنامه ریزی‌های قراراست کارآفرین میلیاردر ژاپنی یوساکو میازاوا Yusaku Maezawa به همراه تیمی از هنرمندان ژاپنی نخستین گردشگران مدار کره ماه با استفاده از فضاپیمای استارشیپ در سال ۲۰۲۳ باشند.


چندی پیش آزمایش موتور موشک فضایی استارشیپ انجام و موتور آن منفجر شد، کارشناسان اسپیس ایکس در آن زمان اعلام کردند نوعی نقص فنی سبب آتش گرفتن موتور شده است و پس از رفع نقص فنی دوباره آزمایش موشک را با موفقیت انجام دادند.


ایلون ماسک اعلام کرده است کارشناسان اسپیس ایکس آزمایشی برای پرتاب نمونه اولیه فضاپیما به ارتفاع ۲۰ کیلومتر از سطح زمین در دست اجرا دارند تا تمامی نواقص را بررسی و درنهایت نمونه نهایی ساخته و آماده پرتاب شود.

منبع: space
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.