او افزود: کمرنگ شدن حضور مردم در بازار موجب شده است تا به همان نسبت شتاب برای خرید محصولات کشاورزی دچار محدودیت شود به طوری که اکثر محصولات روی دست کشاورزان مانده است. به عنوان مثال بسیاری از تولیدکنندگان برای احداث گلخانه تولید گل هزینه سنگینی متحمل شدند تا بتوانند در ایامنوروز با عرضه محصولات خود علاوه بر هزینههای تولید، سودی به دست بیاوردند که متاسفانه ویروس کرونا و ماندن محصول روی دست تولیدکنندگان، ضربه سنگین مالی به آنان وارد کرد.
بیشتر بخوانید: رشد ۲۰ درصدی قیمت صیفی در بازار؛ موز ارزان شد
رئیس نظامصنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور ادامه داد: با گسترش ویروس کرونا و زیان مالی تولیدکنندگان انتظار میرود که با مساعدت مسئولان تسهیلاتی برای تولیدکنندگان در نظر گرفته شود تا بخشی از زیان آنها جبران شود.
او با اشاره به اینکه فسادپذیری محصولات کشاورزی نسبت به دیگر بخشها بالاست، بیان کرد: این در حالی است که فروشندگان ادوات و قطعات با نگهداری کالا در انبار زیانی متحمل نمیشوند، در حالی که کل بخش کشاورزی با گسترش ویروس کرونا در معرض زیان قرار گرفته است.
ملک زاده در پایان با اشاره به اینکه ویروس کرونا بیشترین آسیب را به بخش کشاورزی وارد کرده است، تصریح کرد: اگر مسئولان ذی ربط توجهی به بخش کشاورزی نداشته باشند، دیگر تولیدکنندگان قادر به ادامه فعالیت نخواهند بود.
انتهای پیام/