سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گذری برعملکرد تراکتور در سال ۹۸

تیم فوتبال تراکتور در سال ۹۸ روز‌های پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال تراکتور در سال ۹۸ عملکرد پرفراز و نشیبی داشت که در این گزارش می‌خواهیم اتفاقات رخ داده برای سرخپوشان تبریزی را بررسی کنیم.

بهار ۹۸؛ آن تبانی لعنتی!

تراکتور در حالی پای به سال ۹۸ گذاشت که با ستاره‌های گرانقیمت خود، قهرمانی در لیگ برتر را نشانه گرفته بود. این تیم در اولین فصل از خصوصی سازی اش قرار داشت و با محمدرضا زنوزی و بدون دغدغه مالی، به تیمی غیر قابل مهار تبدیل شده بود. با تغییرات گسترده‌ای که در نیمکت تیم صورت گرفته بود، تراکتور در سال ۹۸ با جورج لیکنز کار خود را آغاز کرد. این تیم در شرایطی که موقعیت مناسبی در بین مدعیان داشت، با یک اتفاق غیرقابل انتظار، همه چیز را از دست رفته دید. همه چیز بازی تراکتور و سپیدرود در رشت بر می‌گردد؛ بازی که هنوز خاطرات تلخ آن از ذهن هواداران تراکتور پاک نشده است. متهم شماره یک این اتفاق، محسن فروزان دروازه بان تیم بود که بعد از اینکه در ۷ بازی موفق به بسته نگاه داشتن دروازه تیمش شده بود، در بازی با سپیدرود ۲ گل مشکوک دریافت کرد.

به هر حال پاس فروزان به مهاجم حریف در دومین دقیقه دیدار تراکتور برابر سپیدرود هر چند یک گل زودهنگام را برای تیم میزبان به همراه داشت، اما همه آن را به پای حوادث فوتبالی نوشتند. در ادامه که تراکتور گل تساوی را توسط مسعود شجاعی به ثمر رساند همه چیز به روال عادی برگشت. اما وقتی در دقیقه ۶۶ بازی، تراکتور گل سوم را دریافت کرد و محسن فروزان روی این گل هم مقصر صددرصد بود، حرف و حدیث‌ها آغاز شد. در واکنش به این اتفاق، مالک باشگاه تراکتور بلافاصله فروزان را به اتهام تبانی از تیم کنار گذاشت. فروزان به همراه همسرش چند روزی بازداشت شد و باقی اتفاقاتی که بی شک همه از آن اطلاع دارید. جوی که این اتفاق در اردوی تراکتور به وجود آورد، همه آنچه که سرخ پوشان برایش برنامه ریزی کرده بودند را به هم ریخت تا تراکتوری که برای قهرمانی خود را آماده می‌کرد، در نهایت حتی از کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا هم بازبماند.

تابستان ۹۸؛ تحقق رویای دیرین تبریزی ها

پس از اینکه تراکتور اولین فصل خود را به عنوان یک تیم خصوصی با نبود توفیق در کسب جام به پایان رساند، مالک این تیم با سیاستی متفاوت در بازار نقل و انتقالات ظاهر شد. تابستان نقل و انتقالاتی لیگ نوزدهم تراکتور شباهت زیادی به فصل گذشته نداشت و بمب‌های بزرگی در آن ترکانده نشد. البته در این برهه یک اتفاق بزرگ برای هواداران تراکتور رخ داد و آن‌ها بعد از سال‌ها انتظار، سرانجام مصطفی دنیزلی، سرمربی محبوب ترکیه‌ای را روی نیمکت تیم شان دیدند. دنیزلی که از محبوبیت بالایی در نزد هواداران تراکتور برخوردار بود، در سال‌های اخیر همواره جزو نامزد‌های نشستن روی نیمکت سرخ پوشان به شمار می‌رفت، اما هیچ گاه به گزینه انتخابی مدیران تبدیل نمی‌شد. تا اینکه زنوزی توانست دنیزلی را به تبریز بیاورد. یک فصل رویایی برای تراکتوری‌ها در پیش بود. آن‌ها ۳ کاپیتان تیم ملی را حفظ کرده بودند و تا حدود زیادی هم توانسته بودند نقاط ضعف شان را پوشش دهند؛ البته کمبود نفر در خط دفاعی موضوعی بود که همه کارشناسان به آن اذعان داشتند و دقیقا تراکتور در طول نیم فصل اول از این موضوع بیشترین و بدترین ضربه‌ها را خورد. دنیزلی با تراکتور طوفانی آغاز کرد. تیم او در یک دور برد متوالی قرار گرفته بود و هیچ حریفی جلودارش نبود. تراکتور با هدایت دنیزلی تا هفته هفتم، ۵ برد و ۲ تساوی کسب کرد. ۲ برد و ۲ تساوی از این تعداد را تراکتور در فصل تابستان رقم زد تا فصلی آرام را پشت سر گذاشته و وارد یک پاییز چالش برانگیز شود.

پاییز ۹۸؛ تلنگر ویرانگر و یک چرخه عجیب

تراکتور بدون باخت و گل خورده، در کنار سپاهان، جدی‌ترین مدعی قهرمانی به شمار می‌رفت و این روند را تا میانه‌های فصل پاییز ادامه داد. تا اینکه شکست غیرمنتظره مقابل صنعت نفت، اما به یک باره شیرازه تیم دنیزلی را از هم پاشید. به دنبال این شکست، تراکتور ۲ شکست دیگر را نیز متحمل شد. این تیم در تبریز با نتیجه سنگین ۴ بر ۲ به استقلال باخت و در اصفهان با ۲ گل از سپاهان شکست خورد. این نتایج باعث شد تا تراکتور از یک تیم مدعی بالانشین به تیمی میانه جدولی تبدیل شود که سرمربی خود را در آستانه برکناری می‌دید. با توجه به جوی که در تیم به وجود آمد، دنیزلی به همکاری خود با سرخ پوشان خاتمه داد و پس از متحمل شدن یک شکست دیگر مقابل ماشین سازی در شرایطی که تیم سرمربی نداشت، ساکت الهامی به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت تراکتور نشست. الهامی در روز‌های پایانی فصل پاییز کار خود را در تراکتور آغاز کرد. آغاز کار ساکت در تراکتور، دورانی خاطرانگیزی را به دنبال داشت. این تیم در فاصله ۱۰ روز مانده تا زمستان ۲ برد شیرین مقابل فولاد و نفت مسجد سلیمان کسب کرد تا با روحیه‌ای بالا پذیرای برف تبریز باشد.

زمستان ۹۸؛ تثبیت آرامِ ساکت

در ادامه روز‌های خوبی که تراکتور با ساکت الهامی تجربه می‌کرد، این تیم موفق به کسب ۲ برد متوالی دیگر در ۲ بازی معوقه خود مقابل پیکان و شهرخودرو شد. این نتایج باعث شد تا عبارت موقت از کنار عنوان سرمربی برداشته شده و الهامی سرمربی دائمی تراکتور تا پایان فصل شود. پس از تعطیلات زمستانی که تراکتور در آن بازیکنان زیادی از دست داد و در نهایت نیز ۲ بازیکن خارجی و ۲ بازیکن داخلی به خدمت گرفت، دورانی جدید را در این تیم شاهد بودیم. شکست مقابل پرسپولیس، آغاز خوبی بعد از تعطیلات زمستانی نبود.

شاگردان الهامی در روزی که حرفی برای گفتن نداشتند، ۲ بر صفر مغلوب پرسپولیس در ورزشگاه آزادی شدند. بعد از این برد بود که تراکتور در یک چرخه عجیب قرار گرفت. چرخه‌ای که طبق آن، این تیم به صورت سینوسی، در خانه بی رحم و شکست ناپذیر بود و هر حریفی را شکست می‌داد، اما در خارج از خانه حرف چندانی برای گفتن نداشت. این شرایط باعث شد تا در ۵ بازی اخیر، از ۳ بازی خارج از خانه تنها ۲ امتیاز به حساب تراکتور واریز شود. این در حالی است که این تیم از بازی‌های خانگی خود مقابل ذوب آهن و سایپا در این مقطع ۶ امتیاز کامل کسب کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.