به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، عبداله یوسفی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: کاهش مصرف گوشت مرغ به دلیل تعطیلی رستورانها، مراکز اقامتی و مراسمات سبب افت شدید قیمت مرغ زنده گردیده بطوریکه قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده از ۸۴۰۰-۸۳۰۰ تومان در پایان سال ۹۸ به ۷۰۰۰-۶۸۰۰ تومان کاهش یافته است.
اوافزود: برای جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران با شرکت پشتیبانی امور دام استان هماهنگی لازم مبنی برخرید گوشت مرغ با قیمت مصوب ۱۲۷۰۰ تومان به عمل آمده و این موضوع به اتحادیه، شرکتهای تعاونی و مرغداران اعلام گردیده است تا نسبت به عقد قرار داد و تحویل گوشت مرغ اقدام لازم را به عمل آورند.
یوسفی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۹ میلیون و۹۸۳هزار و ۴۸قطعه جوجه ریزی در واحدهای صنعتی پرورش طیور در خراسان شمالی صورت گرفته که از این میزان ۱۶ هزار و ۳۲ تن گوشت مرغ تولید گردید که نسبت به سال قبل ۲۴ درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/ه