او با بیان اینکه اینکه تا ظهر دیروز ۶۱ واحد متخلف از این دستور پلمب شدند، افزود: با واحدهای صنفی که اقدام به بازگشایی محل کسب خود کنند برخورد قانونی شده و واحدهای صنفی آنها بنابر دستور مقام قضایی تا اطلاع ثانوی پلمب خواهد شد.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان هدف از تعطیلی اصناف غیرضرور را کاهش تردد، پیشگیری و کنترل کرونا ویروس دانست و گفت: مهمترین هدف مشترک مسئولین و مردم، کنترل این ویروس خطرناک و کاهش شیوع آن در سطح جامعه است.
متین با تاکید براینکه بیش از ۱۳ هزار صنف، از قبیل داروخانه ها، فروشندگان لوازم بهداشتی، نانوایی ها، سوپرمارکتها و قصابی ها، فعال بوده و به مردم خدمات ارائه میدهند، بیان کرد: از دیروز با دستور رئیس جمهور، مکانیکیها و مشاغل مرتبط با آن نیز مجوز فعالیت دارند.
او در پاسخ به شلوغی نانواییها نیز گفت: در پی تعطیلی بیش از ۳۰ واحد پخت نان فانتزی در شهر همدان، که بیشتر این اقدام برای جلوگیری از عرضه نان به ساندویچی بوده، مقداری فشار روی نانواییهای صنعتی در طی روزهای گذشته مشاهده شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: با تعهدی که از این واحدهای صنفی مبنی بر عدم تحویل نان به ساندویچی ها، اخذ شد، این ۳۰ واحد میتوانند نسبت به پخت نان فانتزی اقدام نمایند.
متین با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در خصوص نیازها و اقلام خوراکی مردم نداریم، تاکید کرد: در تمامی انبارهای فروشگاهی، ذخیره کامل اقلام برای تامین نیاز بازار برای ۶ ماه آینده انجام شده و از مردم درخواست میکنیم هیچ نگرانی در این مورد نداشته باشند.
او با اعلام اینکه هدف مشترک مردم و مسئولان، پیشگیری و کنترل این ویروس خطرناک است،بیان کرد: از مردم فهیم استان خواهش میکنیم با رعایت اصول اولیه بهداشتی، نسبت به قطع زنجیره انتقال این ویروس کمک کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مردم از ترددهای غیرضرور در سطح شهر و خارج از آن، خوداری کنند تا بزودی شاهد ریشه کنی این بیماری در جامعه باشیم.
متین با اشاره به تولید ماسک در همدان گفت: در چند روز آینده تولید ماسک از ۱۳۰ هزار به بیش از ۱۵۰ هزار ماسک در روز خواهد رسید.
انتهای پیام/د.ا