او افزود: فشار عصبی که برایمان ناشناخته بوده، یک غریزه انسانی است که از ما در برابر تهدید محافظت میکند و ما را ملزم به رعایت نکات و توصیههای بهداشتی میکند.
کارشناس ارشد روانشناسی مرکز مشاوره معاونت اجتماعی پلیس گیلان گفت:، اما وحشتزدگی زمانی به وجود میآید که مردم تهدیدی را بیش از حد برآورد کرده و تواناییهای مقابله با آن را دست کم میگیرند.
مرضیه عفتی افزود: تمرین کنیم تا در سلام و احوالپرسیهای روزانه به جای تمرکز بر اخبار ناگوار مثل کمبودها و میزان مرگ و میرها، بر خبرهای مثبت و امیدبخش مثل درمان افراد بیمار و امید دادن به یکدیگر تکیه کنیم.
او با بیان اینکه، میزان مقاومت افراد در برابر شرایط اضطراب یکسان نیست، گفت: حواسمان باشد افرادی هستند که ما آنها را دوست داریم و نگرانشان هستیم مثل فرزندانمان، پس مواظب سلامت روان آنها نیز باشیم، زیرا آنان توانایی تحلیل اخبار بد را به درستی ندارند و بهتر است که دور از اخبار بد باشند.
کارشناس ارشد روانشناسی مرکز مشاوره معاونت اجتماعی پلیس گیلان افزود: به هر حال اخبار بخش جدایی ناپذیر زندگی ما هستند، اما این خودمان هستیم که به فکرمان اجازه میدهیم به چه چیزهایی دقت کنیم. باید بدانیم، نگرانی و ناراحتی از اخبار بد، طبیعی است و ما تنها فردی نیستیم که تحت تاثیر قرار میگیریم.
مرضیه عفتی تصریح کرد: در هنگام شنیدن اخبار بد در مورد ثبات زندگی خود، دچار اضطراب میشویم و پیگیری وسواسگونه اخبار منفی، ما را نسبت به آینده نامطمن میکند لذا باید تلاش کنیم برای ساعاتی در روز، از اخبار بد دوری کنیم و به فعالیتهای مورد علاقه خود بپردازیم.
انتهای پیام / ق