اوگفت: مراقبین سلامت و بهورزان در تماسی با شماره ۴۰۳۰ و با پرسیدن سوالاتی، وضعیت سلامت افراد را از لحاظ بیماری کرونا ویروس ارزیابی نموده و افراد دارای علائم مشکوک را به مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته و در صورت نیاز به بیمارستانهای معین برای کرونا ویروس ارجاع میدهند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن بیان پارهای از آمارهای مربوط به این سامانه در استان، اظهار داشت: تاکنون ۷۷۵۰۰۰ نفر (نزدیک به ۵۵ درصد جمعیت استان) با استفاده از این سامانه غربالگری شده اند.
دکتر فلاحی با بیان اینکه، مراقبین سلامت به صورت روزانه پیگیر افراد ارجاع شده و بیماران مبتلا به کرونا ویروس ترخیص شده از بیمارستانها بوده و توصیههای بهداشتی و آموزشهای لازم را به آنان ارائه میدهند، افزود: مراقبین سلامت از طریق شمارههای ثبت شده در سامانه سیب پایگاههای سلامت با مردم تماس خواهند گرفت.
او گفت: سامانه salamat.gov.ir برای ارزیابی وضعیت ابتلا به کروناویروس طراحی شده است که همگان میتوانند با مراجعه و تکمیل سوالات آن از وضعیت سلامتی خود در ارتباط با کرونا ویروس مطلع شوند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: شمارهی ۴۰۳۰ تنها شماره تلفنی مربوط به وزارت بهداشت است و مردم عزیزمان فقط با تماسهای گرفته شده از طریق این سامانه همکاری نمایند.
دکتر آرزو فلاحی در پایان مردم را به همکاری و پاسخگویی به تماسهای گرفته شده از طریق سامانه مذکور توصیه نمود.
انتهای پیام/ع