سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برتری علوم پزشکی جهرم در مدلسازی بیماری‌زایی کووید ۱۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: این دانشگاه در مدلسازی بیماری‌زایی کروناویروس، به عنوان دانشگاه برتر کشور مشخص شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد رحمانیان با اشاره به تشکیل کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ توسط تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که بر اساس پرتکل وزارت بهداشت بوده است، گفت: بررسی الگوی بیماری زایی ویروس در شهرستان و مقایسه با دیگر نقاط کشور، بررسی وضع موجود و پیش بینی روند بیماری در شهرستان و ارائه مدل‌های اپیدمیولوژیک، بررسی مشکلات و ارائه راهکار‌های در کنترل بیماری در شهرستان از اهم وظایف این کمیته است.

به گفته او، پیش بینی نیاز‌های آتی و فعلی اعم از تعداد تخت‌های بیمارستانی، تخت ICU، دستگاه ونتیلاتور، تجهیزات حفاظت فردی پرسنل، تعیین وضعیت بیماران شناسایی شده، پیگیری موارد تماس، ارائه و ارسال اطلاعات اپیدمیولوژیک بیماران شهرستان بصورت هفتگی به کمیته اپیدمیولوژی کشوری از اقدامات مهمی است که توسط کمیته دانشگاه در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم عنوان کرد: بر اساس این سیاستگذاری، کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه تاکنون یک گزارش شامل مدل سازی بیماری در سناریو‌های مختلف، تعیین وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری و ارائه مدل علمی تغییر رفتار جامعه راجع به اینکه چرا مردم به توصیه‌های بهداشتی عمل نمی‌کنند به کمیته کشوری اپیدمیولوژی ارسال کرده است.

او بیان کرد: بعد از بررسی‌های انجام شده توسط کمیته اپیدمیولوژی کشوری کووید ۱۹، مشخص گردید تحلیل‌ها و پیشنهادات سه دانشگاه علوم پزشکی جهرم، شاهرود و شهرکرد برای کنترل بیماری از نظر کمی و کیفی در بین سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به عنوان برتر شناخته شده است.

به گفته رحمانیان، تحلیل‌ها و پیشنهادات این سه دانشگاه در موضوع چگونگی کنترل این بیماری برای الگوسازی در اختیار سایر کمیته‌های اپیدمیولوژی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار داده شده است.

او بیان کرد: کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی جهرم به صورت شبانه روزی وضعیت بیماری در این شهرستان، استان فارس، کشور و جهان را رصد کرده و به صورت فعال مدل سازی‌های خود را به روز و برای استفاده متولیان دانشگاهی و کشوری ارسال می‌کند.

وحیدرضا رحمانیان عضو هیئت علمی گروه اپیدمیولوژی دانشگاه عاوم پزسکی جهرم نیز گفت: اقدامات انجام شده در کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه شامل تحلیل و مدل سازی روند بروز بیماری در شهرستانجهرم ارائه پیشنهادات برای کنترل بیماری در کشور و شهرستان به کمیته اپیدمیولوژی کشوری و تجزیه تحلیل داده‌های اپیدمیولوژیک بیماران شناسایی شده و ارسال آن به مسئولین دانشگاهی و ستاد کشوری بوده است.

رحمانیان تصریح کرد: محاسبه میزان شاخص انتقال بیماری بصورت اختصاصی و روزانه در شهرستان انجام می‌شود. رصد شاخص‌ها به طور منظم و مشاهده تغییر در آن مشخص می‌کند که تغییر رفتار مردم طی روز‌های گذشته چگونه بوده است و روند بیماری طی روز‌های آینده چگونه خواهد بود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.