سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران:

ترددها در مرکز و جنوب تهران غیرقابل قبول است

زالی گفت: متاسفانه برخی از مردم کرونا را جدی نگرفته‌اند و ترددها در بخش‌های جنوبی و مرکزی شهر ریتم غیرقابل قبولی دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در اخبار شبکه تهران اظهار کرد: امروز به همراه مسئولان قرارگاه ثاراللّه به صورت هوایی یک بررسی میدانی از وضعیت شهر تهران انجام دادیم که متاسفانه باید بگویم در برخی از بوستان‌ها مردم موضوع بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند و به صورت یک پیک نیک و تفریح در پارک‌ها نشسته بودند. همچنین به خصوص در بخش‌های مرکزی و جنوبی شهر تهران تردد‌های قابل توجهی بود و تردد در ورودی شهر علیرغم همه تذکرات قابل توجه بود.

او ادامه داد: ویروس کرونا خطرناک است و درصد کشندگی بالایی دارد و هر فردی که به آن مبتلا می‌شود شرایط بالینی متفاوتی را پیدا می‌کند و من از تمام شهروندان درخواست دارم که بیماری کووید ۱۹ را جدی بگیرند و از تردد‌های غیرضروری بپرهیزند.

زالی تاکید کرد: در حال حاضر اماکن عمومی مانند سینماها، فرهنگسرا‌ها، مساجد و نماز جمعه‌ها تعطیل است و معتقدم خود مردم توجه جدی نسبت به بیماری کووید ۱۹ داشته باشند، اما متاسفانه برخی از افراد، سهل‌انگارانه نسبت به این موضوع توجه دارند و باعث آسیب جدی به سلامت خود و سایر شهروندان به دلیل انتقال بیماری می‌شوند.

او ببان کرد: در برخی از بوستان‌ها که امکان مقابله با ورود افراد وجود دارد، درب پارک‌ها بسته می‌شود، اما متاسفانه برخی از پارک‌های شهر بافت شهری جدا ندارد و به همین دلیل کار را برای مقابله با ورود افراد دشوار می‌کند.

زالی تأکید کرد: متأسفانه امروز مشاهده کردم که در برخی از بوستان‌ها که دارای دیوار بود مردم در حاشیه پارک‌ها نشسته بودند و به دستورات هیچ توجهی نداشتند.

او افزود: استانداری تهران اقدامات خوبی برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ انجام داده است و در مجموعه شهرداری کار‌های خوبی انجام می‌شود، اما معتقدم که مردم مهم‌ترین ابزار در شکستن چرخه انتقال ویروس کرونا هستند و با ماندن در خانه می‌توانند در کنترل بیماری کووید ۱۹ کمک بزرگی به ما کنند.

زالی گفت: باید اقدامات بازدارنده جدیدتری برای افراد خطاکار در نظر گرفته شود، چون اینگونه اقدامات یک خطای انسانی است و باعث به خطر انداختن سلامت خود و مردم می‌شوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Mohsen
۰۵:۳۰ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
عابربانک مسدودراچجوری فعال کنندبایدخیلیهابروندبانک؟!!
ناشناس
۲۳:۱۸ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
ایکاش صدا سیما مستند های تاریخ اپیدمی ها را درکشورها و ایران پخش میکرد تا مردم از اشتباهات روزگاران گذشته درس بگیرند . اگر هم پخش نمیکنید لا اقل خود تهیه کنندگان این مستند ها را ببینند و با الهام از این مستند ها به مردم تذکر بدهند.
مونا
۲۱:۵۱ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
خدایا خودت به همه ما عقل سلیم عنایت کن تا مواقع اضطراری و خطر را زود متوجه شویم،
لطفا در خانه بمانیم،
بگذارید شر این ویروس نحس، زود کنده شود،
ناشناس
۲۰:۵۱ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
اگر قراره کج وار و مریض تردد ها پیگیری بشه پس گناه ما چیست که یکماه است خودمان را قرنطینه کرده ایم .ما چوب بی مسئولیتی و ناکارامدی مدیران را می خوریم نه مردم . قطعا اکثریت مدیرانی که چون خودشان یک مرکز فروش دارند یا مغازه ای دارند یا وابستگانشان به مراکز فروش مرتبطند هرگز خواستار تعطیلی مراکز فروش و پر تجمع نیستند .