سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

چرا به قوی شدن نیاز داریم؟/ دشمنان چه نقشه‌ای برای ایران کشیده‌اند؟

وقت آن است که با تقویت خود در تمام زمینه ها، مانع جلوگیری از هرگونه نقشه برای تجزیه کشورمان توسط کشور‌های قدرتمند شویم.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جنگ برای به دست آوردن منابع اقتصادی؛ موضوعی که عامل اصلی تمام جنگ‌های بزرگ دنیا به حساب می‌آید. مسئله ای که از ابتدای تشکیل حکومت‌ها و ایجاد قدرت در بین مردم، منجر به شکل‌گیری جنگ‌های بزرگی شده است.

منطقه غرب آسیا که از ابتدا از منابع غنی نفتی و غیرنفتی برخوردار بوده است، امروز با جای دادن نزدیک به ۵۰ درصد ذخایر ثابت شده نفتی دنیا در خود، مورد طمع کشور‌های قدرتمند دنیاست.

استراتژی غلبه بر خاورمیانه

دیدگاه کشور‌های قدرتمند بر خاورمیانه همواره مشکلات زیادی را برای این کشور‌ها ایجاد کرده است و مزاحمت‌هایی را برای کشور‌های منطقه به وجود آورده است. «تفرقه بیانداز و حکومت کن»، استراتژی‌ بود که کشور‌های قدرتمند برای کاهش قدرت دیگر کشور‌های قدرتمند دنیا و دست اندازی به آنها ایجاد و دنبال کردند.

برنارد لوئیس، استاد بازنشسته دانشگاه پرینستون آمریکا نخستین بار در نشست سال ۱۹۷۹ اعضای بیلدربرگ در اتریش از این طرح خود سخن گفت. او یک یهودی طرفدار اسرائیل است که دنیای اسلام و خاورمیانه را به خوبی می‌شناسد. سال‌ها در مورد تاریخ این منطقه مطالعه کرده و به آرشیو‌های آخرین امپراطوری مسلمانان دسترسی داشته و چگونگی سرنگونی آن و در نتیجه فراهم شدن امکان تاسیس رژیم صهیونیستی را بررسی کرده است.

طرح او به دنبال استفاده از تجربیات تاریخی تفرقه افکنی عقیدتی در دنیای اسلام و تلفیق آن با تجربه تکه تکه سازی سرزمینی امپراطوری اسلامی- عثمانی است تا به زعم خود یک بار برای همیشه به خنثی سازی مهمترین بخش از سرزمین‌های اسلامی، خاورمیانه، موفق شود.

او طرح خود را که شامل تجزیه کشور‌های خاورمیانه از جمله ایران به کشور‌های کوچک قابل مدیریت بود برای سران اقتصادی و سیاسی شرکت کننده در بیلدربرگ ارائه داد. در این طرح کشور‌های خاورمیانه بر اساس بنیان‌های زبانی، نژادی و منطقه‌ای تکه پاره می‌شوند. بر اساس این طرح، انگلیس باید از شورش‌های قومی اقلیت‌هایی مانند دروزی‌ها در لبنان، بلوچ‌ها، ترک‌ها و کرد‌ها در ایران، علوی‌ها در سوریه، عیسویان در اتیوپی، فرقه‌های مذهبی در سودان، قبایل عرب در کشور‌های مختلف عربی، کرد‌ها در ترکیه و ... حمایت کند.

هدف این طرح تکه تکه کردن خاورمیانه و تبدیل آن به موزائیکی از کشور‌های کوچک و ضعیف در حال رقابت با یکدیگر است تا از این طریق قدرت جمهوری‌ها و پادشاهی‌های فعلی تضعیف شود.

نقش ایران به عنوان یکی از کشور‌های محور جهان اسلام در طرح لوئیس بسیار حائز اهمیت بود که هرگونه تغییر در آن می‌تواند کشور‌های همسایه را با بی ثباتی و جنگ داخلی مواجه و به پیشرفت طرح برنارد لوئیس برای بالکانیزه کردن دنیای اسلام کمک کند. طرح لوئیس به قدری حائز اهمیت است که تاکنون انرژی زیادی از طرف سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی با پشتیبانی مالی عربستان سعودی و برخی کشور‌های عربی برای تحقق اهداف آن در منطقه خاورمیانه صرف کرده اند.

در واقع هدف کشور‌های غربی از تجزیه کشور‌های خاورمیانه، خصوصا ایران که دارای منابع نفتی و معدنی زیادی هستند، از بین بردن حکومت مرکزی پرقدرت و تقسیم آن به حکومت‌های قبیله‌ای با قدرت کمتر، به منظور تسلط راحت‌تر بر آنهاست.

برنارد لوئیس معتقد است کشور‌های عرب کنونی می‌توانند قابلیت تهدید منافع آنگلو-آمریکن را داشته باشند. به همین دلیل باید به دولت‌های قبیله‌ای ضعیف تقسیم شوند تا هم چپاول ثروت‌های طبیعی آنها راحت‌تر باشد و هم قابلیت تهدید را از دست دهند.

بر اساس طرح لوئیس از سویی باید توسط اقدامات تبلیغی و رسانه‌ای به تحریک اقوام پرداخت و از سوی دیگر با جلوگیری از ایجاد فضای گفت‌وگو بین حکومت‌ها و اقوام و ممانعت از به رسمیت شناخته شدن حقوق عادی و بین المللی اقوام توسط دولت‌های منطقه تنش را تا جایی افزایش داد تا با این کار، یکی از طرفین را مجبور به اعتراض و در نهایت اغتشاش برای دستیابی به آرمان‌های خود کنند.

کنگره آمریکا در سال ۱۹۸۳ با برگزاری نشستی با حضور برنارد لوئیس، این طرح را تصویب کرد و دستور داد تا این طرح برای سال‌های آینده در سیاست استراتژیک آمریکا قرار بگیرد. از نتایج اجرای این طرح توسط آمریکا در منطقه می‌توان به تشکیل صد‌ها گروهک تجزیه طلب از قبایل و نژاد‌های مختلف و ایجاد درگیری‌های مختلف قومی و محلی بین این گروهک‌ها در منطقه خاورمیانه، خصوصا در نزدیکی مرز‌های ایران اشاره کرد.

حضور نظامی آمریکا در منطقه، اشغال افغانستان و عراق و ایجاد پایگاه‌های مختلف در کشور‌های اسلامی خاورمیانه را می‌توان بخشی از اجرای طرح توسط آمریکا قلمداد کرد. شرط کنگره برای خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق مبنی بر تلاش دولت عراق برای به وجود آوردن سه واحد خودمختار در عراق از دیگر نشانه‌های قصد جدی آمریکا برای اجرای طرح لوییس می‌باشد.

از دیگر مصادیق اجرای این طرح که درگیری‌های زیادی در منطقه خاورمیانه و در نزدیکی مرز‌های کشورمان به وجود آورد، می‌توان به تقویت گروهک‌ها و قومیت‌های جغرافیایی و مذهبی تجزیه طلب در کشور‌های سوریه و عراق اشاره کرد که منجر به ایجاد گروه‌های مسلح مانند داعش، جبهه النصره، احرارالشام و... شده است که تاکنون خرابی‌های زیادی را در این دو کشور به وجود آورده است  و مردم بی گناه زیادی را به قتل رسانده اند.

چرا به قوی شدن نیاز داریم؟

هر چه زمان به سمت جلو حرکت می‌کند، درگیری‌های ایجاد شده در نزدیکی مرز‌های ایران بیشتر می‌شود و متحدین جبهه مقاومت درگیری‌های بیشتری با گروهک‌های تجزیه طلب و تکفیری پیدا می‌کنند؛ برخی محققان معتقدند که آمریکا قصد دارد که با درگیر کردن متحدان جبهه مقاومت اسلامی، ارتباط آنها را با ایران قطع کند و پس از آن به تجزیه ایران به وسیله اختلافات نژادی و قومیتی بپردازد؛ آنها حتی از مدت‌ها قبل تدارکاتی در این باره دیده اند و نقشه تجزیه شده ایران را طراحی و منتشر کرده‌اند.

رهبر انقلاب بهمن ماه سال گذشته در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی ارتش با تأکید بر لزوم قوی شدن کشور در همه جهات به‌ویژه در زمینه دفاعی گفتند: ما به‌دنبال تهدید هیچ کشور و ملتی نیستیم، بلکه به دنبال حفظ امنیت کشور و جلوگیری از تهدید هستیم.

ایشان  با تأکید بر اینکه ضعیف بودن، دشمن را تشویق به اقدام خواهد کرد، افزودند: برای آنکه جنگ نشود و برای آنکه تهدید تمام شود، باید قوی شد.

حضرت آیت الله خامنه ای، نیرو‌های مسلح به‌ویژه نیروی هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و سازمان صنایع دفاع را به تلاش برای تقویت بنیه دفاعی در ابعاد مختلف، دقت در پیش بردن کار‌های مهم و حداکثر استفاده از ظرفیت‌ها و استعداد‌ها توصیه کردند و گفتند: اگر رؤسای قبلی آمریکا مسیر شیطانی این رژیم را در زیر پوشش‌هایی دنبال می‌کردند، امروز انحراف، جنگ‌افروزی، فتنه‌سازی و طمع آمریکایی‌ها به داشته‌های دیگران، علنی و بدون پوشش است و این مسیر باطل دشمنان ملت ایران قطعاً محکوم به شکست است.

قرار گرفتن ایران در منطقه خاورمیانه که با این حجم از دست اندازی‌ها و درگیری‌ها مواجه است، نیاز روز افزون کشور ما را به قدرت در زمینه‌های مختلف نظامی، سیاسی، علمی، اقتصادی و... بیشتر نشان می‌دهد. تجزیه ایران به بخش‌های کوچکتر به معنای تسلط راحت‌تر کشور‌های قدرتمند بر کشور ما و در نهایت نابودی کشورماست و برای جلوگیری از این اتفاق، نیازمند روزافزون به قدرت در زمینه‌های مختلف نظامی، سیاسی، علمی و... هستیم.

گزارش از : امیر محمد غفاری

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۴:۱۳ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
لعنت به امریکای خبیث و فرزند نحسش اسرا ئیل چه خوب است این خبر گزاری در مورد دشمن شناسی به نسل جدید اطلاعات بیشتری بدهد
عباس
۰۳:۴۰ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
رهبر درست می گوید چون دشمن نامرد زیاد داریم، بی اندازه.
ناشناس
۰۰:۴۷ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
از سربازان تحصیل کرده در صنعت استفاده کنید تا هم کشور قوی شود هم به نفع سربازان باشد وقتی ۱۰۰۰ تا سرباز ریختین تو یه پادگان که صبح تا شب رژه برن که چی بشه؟ کی قوی میشه؟ فقط وقت تلف کردنه
ش ه
۱۷:۰۰ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
تنها راه نجات فقط گندزدایی کشور از عناصر بیگانه و سست عنصر و مفسد است. علاقه را دوباره بایستی در دل نوجوانان و جوانان بوجود آورد. آیا استخدام بازنشسته ها و بیکاری جوانان توجیه دارد.
دینا
۱۲:۴۶ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
من یک قشقایی ام، جانم فدای وطن، قرنهاست که جانها برای ایران یکپارچه داده ایم و تاریخ گواه آن است و باز هم وطن من ایران بزرگ است و خواهد بود
ناشناس
۱۲:۲۶ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
یک جامعه در زمانی قوی است که همه چیزش در جای خودش باشد.
در کشورهای به اصطلاح پیشرفته بالاترین سطح سازمانی به افراد دارای بیشترین تجربه اختصاص داده میشود و در سطح دوم مدیران و سطح سوم نیروهای جوان و اجرائی قرار دارند و در راس هرم طبیعتاُ افراد بازنشسته با تکریم و بهترین وضعیت به انتقال تجربیات طرح و برنامه ریزی و هدایت میپردازند. با تالیف کتاب و.. پس افراد تلاش مینمایند که به سطوح بالا دست یابند و همواره بطور طبیعی جا برای نیروهای متخصص و بروز جوان باز میشود.
اما در نظام سازمانی فعلی ما طبقه بندی عجیبی حاکم است که کار را بسیار مشکل و بی کیفیت میکند. در بالاترین طبقه مدیران قرار دارند که بنوعی فراقانونند طبقه دوم کارکنان قرار دارند که بالاتر از مجربین و بازنشستگانند و چون بازنشستگان با حقوق یک سوم یک فرد شاغل عملاُ زاید و اخراجی محسوب میشوند پس تمام تلاش مدیران و کارکنان بجای کار در سازمان خود برای فرار از بازنشست شدن و مادام العمر کار کردن است و با کند شدن و قفل شدن این چرخه نیروهای جوان همواره در پشت این چرخه بی حرکت فرسوده میشوند و کار نیروهای مجرب را نیز که اکثر برای نان شب مجبور به شغل دوم میشوند را نیز یک تقلید کورکورانه و ناقص از برنامه های خارجی پر میکند.
احمد
۱۲:۲۲ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
دوباره توهم بدید
دشمن دشمن
سرباز
۱۲:۱۵ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
ایران شامل اقوام مختلف بوده و هست مهم این است که ما ایرانی و مسلمان هستیم
ما نمی گوییم بحرین و پاکستان و افغانستان و ... جزو ایران بوده است تا کشور ها موضع مخالف بگیرند
ما می گوییم بحرینی و پاکستانی و افغانی و ترکمنی و آذری و ارمنی و گرجی هستیم
...ما یک مردم واحد هستیم و یک هدف واحد داریم
ناشناس
۱۷:۰۹ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹
کاش همه مثل شما فکر می کردن
ناشناس
۱۱:۵۷ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
تا کارگرانی قوی نداشته باشین اقتصاد قوی وپویا در حد یک خوابه.
ببرهای ایران
۱۱:۴۰ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
بابا اول جلوی این پزشکان جاسوس فرانسوی را بگیرید.که وارد ایران شوند.ان هم بخاطر درمان کرونا ایرانیها...
ناشناس
۱۲:۰۷ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
اینو خوب اومدی ببرهای ایران
ناشناس
۱۱:۳۳ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
در مواقع بحرانی کسری بودجه ادرات بی بازده را تعطیل کنید کارمنداش به تولیدات کشاورزی هدایت کنید تا ملت یکدیگر رو نخورن...
ناشناس
۱۱:۲۶ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
قوی شدن فقط با رسیدگی به رفاه ملت جلو میره تا از درون متلاشی نشه وگر نه دشمنان هیچ کاری نتو نستن بکنن الان جبهه جنگ را کشیده ان درون ایران و عده ای بی کفایت هم از درون باعث گرانی و بیکاری مردم میشن اگه مردم از درون بشکنن دیگه دیر شده کاری نمیشه کرد با سیل خروشان بیکاران ورشکستکان روبه رو میشیم
مجید
۱۰:۵۰ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
اینقدر شعار الکی ندید عمل نشان بدهید هیچ کشور قدرتمندی با شعار به جایی نرسیده فقط عمل میکنند
ناشناس
۱۱:۴۳ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
عمل از مردمم میتونه شروع شه پس یا علی بگو....
گمنام
۱۰:۴۹ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
این آرزوهاشونو به گووووووووووورشون میبرن . . .

مطمئنم : )
مطمئن باشید ; )
مصطفی
۱۰:۲۶ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
ما 5 نفر داریم در کنار هم کار می کنیم . همه مون نظرات مون در تضاد با هم هست از بس عقاید ما رو دستکاری کردن. فقط یک زمان ما متحد و یک رای شدیم . زمان شهادت حاج قاسم
ناشناس
۱۰:۱۱ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
توهم
رضا
۱۰:۰۸ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
توکلت علی الله
علی
۱۰:۰۶ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
دشمن هیچ نقشه ای نکشیده...
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
اشتباه میکنی علی آقا فقط یه نگاهی به آخرین پست فدریکا موگرینی به عنوان مسوول روابط خارجه اتحادیه اروپا بنداز متوجه میشی که واقعیته.همینجور نقشه ای از ایران گذاشته بود
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
واقعادچرا نمیخاید بفهمید ومتوجه بشید دشمن لجوج دست بردارنیست؟!! از این کج فهمی یا بی خیالی شما دردتعجب وتحییرم!!
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
شوروی فروپاشید چون نفوذی ها اقتصادشو نابود کردن
روی پای خود ایستادن ونگاه به توان خودمان مشتیست بر دهان دشمن
قدم اول منارزه با ریشه های فساد وسوداگریست و عدالت است
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
اگه بشه اسلحه اتمی درست کنیم تهدید خارجی برای همیشه نابود میشه
ناشناس
۱۱:۰۱ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
... با بمب اتم کشوری فرو نمی پاشه با بی عدالتی و تبعیض توسط خود ملت
ایران فرو خواهد پاشید.
ناشناس
۱۶:۱۵ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
الان روسیه بمب اتم داره می بینید که آمریکا تحریمش کرده وهر از گاهی کُری هم برای هم می خونند.
اتحاد و باهم بودن و اطاعت محض از رهبری از بمب اتم هم قوی تره
ناشناس
۰۲:۲۳ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
برادر عزیزم شوروی هم بمب اتم داشت ولی انواع فساد و چندستگی باعث نابودی و از هم پاشیدگی کشورشون شد.
ناشناس
۰۹:۵۴ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
خب اگه راست میگید به دشمن بهونه ندید برای مردمتون باشید... کابینه دولت باید از همه مذاهب و اقوام تشکیل بشه ولی کو گوش شنوا
ناشناس
۰۹:۳۸ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
دشمن گاهی به زور موشک،هواپیما وتانک اهداف خود را به پیش میبرد که قابل رویت هستند و گاهی به وسیله ویروس و سیاستهای خبیثانه و ... و کشور بایستی برای مقابله و اقدام متقابل در هر عرصه ای آمادگی داشته باشد و نکته دیگر اینکه کشورهای استعماری مثل انگلیس ،آمریکا ،روسیه وچین برای چپاول منابع کشور هیچ فرقی باهم ندارند لذا اعتماد بیش از اندازه به هیچ یک از کشورهای استعماری نداشته باشیم .
ناشناس
۰۹:۲۹ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
فقط با قوی شدن تنها نمیشه !!!
ما سیاست هجومی نداریم !!!
وقتی سیاست هجومی نداری یعنی شما به طرف مقابل فرصت میدی تا برنامه شو ادامه بده !!! بنظر من با توجه به موقعیت ایران در منطقه باید با تمام توانائی پاسخ داد تقویت داخلی خوب اما شرط کافی نیست و تهدید رو از بین نمیبره !!! بعنوان کارشناس مستقل عرض می کنم !!!
متاسفانه ما فقط الان تو موضع ضعفیم ایستادیم و اونا حمله میکنن با تحریم / با ویروس با .... ما اقدامی برای تضعیف اونا انجام نمیدیم فقط ایستادیم تا مردم هزینه بپردازند این هم باعث فروپاشی از درون میشه !!!
طی سالهای گذشته فروپاشی اقتصادی و اجتماعی رو داشتیم و اونها دنبال اخرین مرحله کارهستند و اون فروپاشی جمعیتی است که بنظر من از دوجهت دارند انجام میدهند :اول با کاهش زاد و ولد که بسیار موفق بودند ما در حال حاضر اصلا" نسل جدید نداریم و به سرعت جمعیت داره پیر میشه و دوم با شیوع بیماری و جنگ بیولوزیک جمعیت ایران رو فلج خواهد کرد !!!
اما ما فقط تو موضع دفاعی هستیم اینجاست که جای تردید پیش میاد که انگار سیاستهای داخلی ....!!!؟؟؟
حرف حق
۰۹:۲۴ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
... شما رسانه های بی عرضه که همیشه مغرضانه نگاه دارین و فقط تهران و زبان ناقص و بی در و پیکرش رو همیشه تبلیغ میکنید. ایران با زبان ترکی اش عربی اش لری اش فارسی اش ایرانه نه فقط فارسی و تهران
ناشناس
۱۱:۴۶ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
... با وجود آدمایی مثل تو نیازی به دشمن نداریم
ناشناس
۱۶:۲۷ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
هرشهرواستان یه شبکه مخصوص خودش روداره وهرکشوری یه زبان ملی
ناشناس
۰۶:۲۲ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
... با توجه به این که دولت بودجه کشور را نمی تواند به مواردی غیر از حقوق پرسنل و این جور ریخت و پاشها اختصاص دهد، باید بودجه کشور بین همه اقشار و در جهت تامین خورد و خوراک مردم تقسیم شود نه اینکه مثلا یک نفر رئیس یا معاون یا کارمند است و کار مفیدش یک ساعت هم نمی شود این شخص چند میلیون بگیرد و در عوض چند میلیون جوان بیکار تحصیل کرده داشته باشیم که هدف از آموزش عالی برای آنها ایجاد اشتغال نبوده است