مواد لازم:
۲ استکان آب
۲۵ گرم زنجبیل خرد شده
۱ قاشق سوپخوری نمک
نیم قاشق سوپخوری فلفل هندی
۱ قاشق سوپخوری میخک کامل
۲۵ گرم دانه فلفل
پوست مرکبات از هر نوع (پرتقال، گریپ فروت، نارنگی، لیمو، ...)
مراحل:
۱- تمام مواد اولیه را برای ۱۵ دقیقه روی گاز حرارت دهید تا بجوشد.
۲- مایع ترکیب را کشیده و جدا کنید. ادویه جات و مواد باقی مانده را بگذارید سرد شود.
۳- ادویههای و مواد سرد شده را در کیسه توری بریزید. بالای کیسه را با نخ ببندید.
۴- کیسه را در زیر آفتاب خشک کنید.
۵- کیسه خشک شده را در جارختی آویزان کنید. هر سه ماه آنرا تعویض کنید.
بهتر است کیسههای مرطوب را در جارختی آویزان نکنید. اینکار ممکن است باعث شروع کپک در جارختی شما شود. میتوانید در صورت تمایل، مواد معطر دیگری به این ترکیب اضافه کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/