روحانی در این ارتباط گفت: دولت کمکهای لازم را برای تسریع در بهره برداری بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی، ولی عصر (عج) اراک و برطرف کردن کمبودهای استان مرکزی در زمینه تجهیزات پزشکی با سرعت انجام خواهد داد.
او اضافه کرد: از رئیس سازمان برنامه و بودجه میخواهم تا بررسی اعتبار لازم برای بهره برداری و تجهیز این بیمارستان در دستور کار قرار گیرد و چنانچه در زمینه تجهیزات پزشکی و درمانی کم و کسری وجود دارد هر چه زودتر این تجهیزات تامین شود.
رئیس جمهور ضمن قدردانی از فعالیتهای شبانه روزی مسئولان و کادر درمانی استان مرکزی بیان کرد: این از خود گذشتگی، ایثار و فداکاری کادر درمانی و دستاندرکاران مقابله با ویروس کرونا در تاریخ برای همیشه ثبت و ماندگار خواهد شد و خداوند متعال برای عبور از این روزهای سخت کمک حال همه به ویژه پزشکان و پرستاران خواهد بود.
او با تاکید بر مراقبت از کادر پزشکی و درمانی استان مرکزی ادامه داد: مسئولان و مدیران استان باید تلاش کنند تا از اضطراب و خستگی این عزیزان کاسته شود و چنانچه در زمینه تجهیزات پزشکی و درمانی کم و کسری وجود دارد هر چه زودتر این تجهیزات تامین شود.
روحانی همچنین در گفتگو با پزشکان و کادر درمانی بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، در جریان آخرین وضعیت مبارزه با کرونا در این بیمارستان قرار گرفت و گفت: کاهش تعداد شیفتهای کادر درمانی برای استراحت و بازتوانی مدافعان سلامت امری ضروری است.
سید علی آقازاده استاندار مرکزی هم در این ارتباط ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور گفت: میزان رشد ویروس کرونا در استان مرکزی وضعیت معمولی و طبیعی یافته و نسبت به هفته گذشته رشد و شیوع این ویروس بسیار کاهش یافته است و از ۹۱۲ نفر بیمار قطعی کرونا طی ۳۴ روز گذشته ۵۶۶ نفر ترخیص و ۱۰۹ نفر در منزل قرنطینه هستند و تعداد فوتیها بسیار کاهش داشته است.
آقازاده افزود: بیش از نیمی از جمعیت یک و نیم میلیون نفری استان مرکزی غربالگری شدند و این روند ادامه دارد و در کل استان مرکزی در شرایط نسبتا پایداری قرار دارد.
او اضافه کرد: امسال میزان مسافران و ورود خودروها به استان به طور متوسط ۷۰ درصد کاهش داشته است و جزو استانهایی بودیم که با توصیه مسئولان مردم همکاری خوبی برای در خانه ماندن داشتند.
استاندار مرکزی بیان کرد: در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی دستگاههای متعدد دولتی، نهادها و مردم بسیج شدهاند، اما کادر درمانی و خدماتی مراکز این استان از انگیزه بالایی برخوردارند و به دیگران نیز روحیه میدهند.
او ادامه داد: بسیاری از پرستاران و کادر درمانی استان مرکزی از گذشته مطالبات و انتظاراتی داشتند، اما با شیوع این بیماری تمام مشکلات و انتظارات خود را کنار گذاشتند و با جان و دل برای سلامت مردم آمدهاند و از هیچ کوششی دریغ نمیکنند.
آقازاده تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک، دانشکده علوم پزشکی خمین و دانشکده علوم پزشکی ساوه تاکنون در امر مقابله با این بیماری خوش درخشیدهاند و انتظار است دولت نگاه ویژه به این استان و حل مشکلات داشته باشد و در آینده نزدیک شاهد یک جشن پس از شکست کرونا در مراکز درمانی باشیم.
او اظهار کرد: در این استان هیچگونه کمبودی وجود ندارد و اکثر انبارهای استان مملو از اقلام ضروری و مورد نیاز مردم از جمله مواد غذایی و دارویی است.
انتهای پیام / ج