سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرسپولیس و سرمایه بزرگ مدیریتی‌اش

باشگاه پرسپولیس در حالی با سرپرستی رسول پناه به کار خود ادامه می‌دهد که در بین مدیران سابق این باشگاه و البته بازیکنان قدیمی این تیم، چهره‌های قابل توجهی وجود دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس شامل مهدی رسول پناه، سید مهرداد هاشمی، مهدی محمدنبی و علی رغبتی در حال حاضر وظیفه رتق و فتق امور باشگاه را در حالی برعهده گرفته‌اند که به نظر می‌رسد باتوجه به بدهی‌های شدید برجای مانده از دوره مدیران قبلی، کار آسانی بر دوش آن‌ها نباشد.


باشگاه پرسپولیس به صورت عاجل و فوری، نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان احتیاج دارد تا علاوه بر بستن پرونده برانکو ایوانکوویچ و ماریو بودیمیر، از ملتهب شدن شکایت گابریل کالدرون سرمربی آرژانتینی نیز جلوگیری کند. این در حالی است که بازیکنان از نظر دریافتی شرایط مناسبی ندارند و تسویه حساب با آن‌ها با ارقامی که در ابتدای فصل منعقد شده، دیگر ماموریت دشوار هیئت مدیره است. آن هم در شرایطی که با تعطیلی مسابقات، شرایط مالی و اسپانسرینگ باشگاه در وضعیت نرمالی قرار ندارد.



اما نکته مهم سامان بخشی به وضعیت مدیریت در باشگاه پرسپولیس و استفاده از این وقفه برای تغییرات باشگاه در شکل اداره آن است. همان چیزی که در پیام نوروزی هیئت مدیره به آن اشاره شده بود؛ این که پرسپولیس می‌خواهد، به سرعت تغییرات خود را به سمت روش‌های به روز مدیریت نشان بدهد و به هر نحوی که شده، به قافله‌ای برساند که فوتبال ایران مدت هاست از آن عقب مانده و حتی محلی از اعراب آن ندارد.


در این بین هیئت مدیره ۴ نفره پرسپولیس، اگرچه اختیارات را به رسول پناه واگذار کرده‌اند و او فعلا توانسته با تزریق‌های مالی، مانع از بحرانی شدن شرایط بشود، اما شاید باشگاه پرسپولیس به چیزی بیش از مدیریت فعلی اش نیاز داشته باشد. در حال حاضر اگرچه هیئت مدیره پرسپولیس از نفرات نام آشنایی مثل مهرداد هاشمی (با سابقه قهرمانی در لیگ با سایپا)، مهدی محمدنبی (دبیرکل ۱۰ ساله فدراسیون فوتبال) و علی رغبتی (معاون چندین ساله وزارت خانه ورزش) بهره می‌برد، اما هیچ یک از این اشخاص از مقبولیت عمومی و به اصطلاح موج هواداری برخوردار نیستند و در باشگاهی مثل پرسپولیس و آن هم در این شرایط، نیاز به یک چهره کاریزماتیک برای جلب نظر هواداران و البته استفاده از پتانسیل چندین میلیونی طرفداران پرسپولیس برای رفع مشکلات مالی وجود دارد.

اگر قرار باشد از بازیکنان یا مدیران سابق که سابقه پرسپولیسی دارند نام برد، می‌توان به دو اسم اشاره کرد:


*محمد دادکان رئیس اسبق فدراسیون فوتبال که سابقه عضویت در هیئت مدیره پرسپولیس را هم دارد


*نفر دوم علی اکبر طاهری مدیری که شرایط امروز پرسپولیس از دوران تصدی او در پست مدیریت پرسپولیس، آغاز شده است.


نکته این که هر دوی این مدیران به نوعی با وزارت خانه ورزش دارای موضع جدی هستند و البته مشکل بازنشستگی هم دارند و همین مسئله شانس آن‌ها برای حضور در پرسپولیس را کمرنگ می‌کند.


با این حال به نظر می‌رسد هیئت مدیره پرسپولیس که باوجود رزومه خوب، فاقد وجهه هواداری ومردمی چهره‌هایی مثل طاهری و دادکان است، باید در این زمینه اقدامی به عمل بیاورد. اقدامی که می‌تواند با پشتوانه هواداری، در جهت رفع مشکلات فعلی پرسپولیس بسیار مفید باشد.


به خاطر داشته باشیم اگرچه پرسپولیس با ۱۰ امتیاز در صدر جدول لیگ است، اما حجم بدهی‌ها و تعدد شکایت ها، ممکن است جریمه سخت را برای سرخپوشان رقم بزند که این مسئله بیش از گذشته هیئت مدیره پرسپولیس و وزارت ورزش را تحت فشار بگذارد؛ از همین رو و در مختصات تیمی مثل پرسپولیس استفاده از نام‌های موفق راه حلی منطقی به نظر می‌رسد.

منبع: ورزش سه

انتهای پیام/

برچسب ها: فوتبال ، پرسپولیس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.