وی افزود: با توجه به اعمال نظارت های بهداشتی در قبل، حین و پس از کشتار بر تمامی فرآورده های دامی و نگه داری در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت در پیشسرد و وجود برخی فعل و انفعالات در یخچال جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر مصرف فرآورده دامی وجود ندارد چرا که با اقدامات سازمان دامپزشکی تمامی عوامل بیماری زا همچون انگل از بین می رود.
بیشتر بخوانید: افت ۳۰ هزار تومانی قیمت کله پاچه در بازار/ خروج غیر قانونی دام از مرز بانه از سر گرفته شد
این مقام مسئول ادامه داد: در شرایطی که گرفتار ویروس کرونا هستیم و امکان آلودگی از طریق انسان و خودروی حمل وجود دارد، از این رو به افراد توصیه می شود که فرآورده دامی را به صورت بسته بندی خریداری و به طور کامل بپزند.
به گفته رفیعی پور، اجرای طرح تشدید نظارت در سراسر کشور تاکنون گزارشی مبنی بر انتقال ویروس کرونا به فرآوردههای دامی نداشتیم.
رئیس سازمان دامپزشکی در پایان تصریح کرد: اجرای طرح تشدید نظارت در سراسر کشور از تمامی مراکز خرید و سردخانه های کشور موجب شده تا آلودگی از انسان به فرآورده های خام دامی منتقل نشود، ضمن آنکه تاکنون گزارشی از فائو و سازمان بهداشت جهانی مبنی بر انتقال ویروس کووید ۱۹ به فرآورده های خام دامی نداشتیم.
انتهای پیام/