سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهکار‌هایی برای افزایش بهره وری دورکاری در روزهای شیوع کرونا

برای انجام دورکاری در خانه به دلیل شیوع کرونا، محیط خانه باید دگرگون شود تا فرد آمادگی لازم برای انجام کار و تمرکز بر مسئولیت هایش را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به دلیل شیوع و گسترش ویروس کرونا و بیماری Covid-۱۹ بسیاری از صاحبان مشاغل از خانه به انجام کار‌ها می‌پردازند. برای افزایش بهره وری و موفقیت در دورکاری درون خانه به انجام راهکار‌هایی نیاز دارید تا محیط خانه را به دفتر اداری تبدیل کنید.

به طور معمول کار‌های روزمره اداری با استفاده از رایانه یا لپ تاپ انجام می‌شود و عده زیادی از افراد در حالت نشسته در تخت خواب به تایپ یا انجام دیگر کار‌ها با لپ تاپ یا تبلت خود می‌پردازند.

همانند مطالعه درس که دانشمندان توصیه می‌کنند دانش آموزان برای یادگیری بهتر و کنترل تمرکز نباید به مطالعه در حالت خوابیده یا نشسته در تخت خواب بپردازند درباره انجام دورکاری هم افراد باید پشت میز تحریر یا یک میز استاندارد با صندلی متناسب بنشینند و به انجام کار‌ها بپردازند.


نشستن در تخت خواب برای انجام کار یا مطالعه درس‌ها سبب برهم خوردن ساعت خواب و بیداری بدن انسان، بروز بی خوابی بد خوابی و کاهش تمرکز و خلاقیت درکار می‌شود.


بیشتر بخوانید: مصرف دارو‌های ضد فقر آهن برای پیشگیری از کرونا توصیه می‌شود؟


کارکردن در خانه می‌تواند به دلیل کاهش نیاز به صرف انرژی و کاهش تعداد گام‌های افراد سبب بی خوابی و بدخوابی در شب شود.

کارشناسان به افراد دچار اختلال بی خوابی توصیه می‌کنند برای افزایش میل به خواب در شب، تنها در زمان خواب از تخت خواب خود استفاده کنند و در سایر بازه‌های زمانی روز پشت میز به انجام کار بپردازند و در خانه ورزش‌های کششی انجام دهند تا در چرخه خواب و بیداری آن‌ها اختلال به وجود نیاید.


برای آماده سازی محل دورکاری در منزل به ایجاد یک دگرگونی ذهنی نیاز است که به فرد کمک می‌کند تا وارد حالت آماده به کار شود.

به این منظورآماده کردن یک میز، صندلی مناسب، دور کردن وسایلی که سبب کاهش تمرکز می‌شوند، قرار دادن یک فنجان نوشیدنی گرم مانند: چای، دمنوش یا قهوه و مقداری میوه می‌تواند سبب ایجاد آرامش روانی لازم برای دورکاری شود.

کارشناسان توصیه می‌کنند فرد با اعضای خانواده خود صحبت کند تا سکوت و آرامش لازم برای انجام کار‌ها در محیط خانه به وجود بیاید.

کارشناسان حتی برای افزایش انگیزه و بهره وری به افراد توصیه می‌کنند در محیط کار دارای نور زیاد به مطالعه و کار بپردازند. بنا بر مطالعه‌های انجام شده نور خورشید تقویت کننده خلق و خوی است و به این ترتیب سبب افزایش سطح انرژی افراد برای انجام کار در بازه زمانی استاندارد می‌شود.

بنا بر مطالعه‌های انجام شده هنگامی که انسان شب‌ها به خواب می‌رود حدود ۱۵ میلیون سلول پوستی مرده از بدن او جدا می‌شود، اگر انسان به طور دائم به شست و شو و مرتب کردن تخت خواب، ملحفه و روبالشتی‌های خود نپردازد درعرض تنها یک هفته حدود ۵ میلیون باکتری از گونه‌های مختلف در تخت او رشد می‌کنند.

وجود این حجم بالا از آلودگی در تخت خواب، آن را به مکانی خطرناک برای اقامت و انجام دورکاری در طول روز تبدیل می‌کند. کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند، تخت‌های خود را کنار پنجره قرار دهند و به طور مرتب به تعویض و شست و شوی ملحفه و دیگر وسایل خواب بپردازند تا کمتر دچار علامت هایی، چون آلرژی، عطسه، سرفه، آکنه صورت و دیگر بیماری‌ها شوند.

نشستن بر روی تخت خواب و قرار دادن لپ تاپ روی زانو برای انجام کار می‌تواند سبب افزایش خطر بروز کمر درد و حتی افزایش حرارت لپ تاپ و آتش گرفتن آن شود.

در حین انجام کار، استراحت، انجام ورزش و نوشیدن مایعات گرم می‌تواند سبب افزایش بهره وری و موفقیت شود.

تهیه گزارش روزانه، بررسی هدف‌های کاری، استفاده از فناوری‌ها برای بهبود و ساماندهی کار‌ها می‌تواند سبب جلوگیری از هدر رفت کار و موفقیت شغلی شود.

معمولاً در حالتی که افراد به صورت دورکاری به انجام وظایف خود می‌پردازند باید به مدیران خود گزارش مستقیم بدهند تا مدیر از روند کاری مطلع شود.

امروزه نرم افزار‌های فراوانی وجود دارند که از آن ها برای پیام رسانی و سرویس ویدئوکنفرانس استفاده می‌شود و در زمان دورکاری کارکنان می‌توانند از آن‌ها برای ارتباط با مدیر و دیگر همکاران استفاده کنند.

یکی از مواردی که سبب کاهش بهره وری افراد در زمان دورکاری در خانه می‌شود مصرف خوراک پشت میز کار است. کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند بازه زمانی ویژه‌ای برای صرف ناهار یا شام در نظر بگیرند و در حال کار به مصرف وعده اصلی خوراک نپردازند، زیرا سبب تحریک اشتها، پرخوری و اضافه وزن در آن ها می‌شود.


منبع:Dailymail
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.