آجیل شیرین زندگیبخش
میگل لوپس مورنو متخصص تغذیه در این باره گفت: «بهترین روش، شیرن کردن ماست و یا شیربرنج است که میتوان این کار را با افزودن میوه مثلا موز انجام داد. گزینههای معروف عبارتند از آسپارتام، ساخارین، سیکلامات سوکرالوز و آسه سولفام و پتاسیم شیرین. همه اینها در نتیجه واکنشهای مختلف شیمیایی بدست میآیند».
متخصصان تغذیه معتقدند که نمیتوان بطور کلی از خوردن شکر و قند خودداری ورزید. اما اگر بتوان مصرف آن را کنترل کرد و تغذیه را رعایت نمود، میتوان بتدریج مقدار آن را تا حد زیادی کاهش داد. متخصصان هشدار میدهند که مصرف جایگزین قند میتواند باعث بروز باصطلاح «تأثیر عکس» بشود. بدین معنا که افراد فکر خواهند کرد که مواد خوراکی کمکالری مفید است و از اینرو محدودیتی در مصرف آنها برای خود قائل نخواهند شد.
منبع: ایران
انتهای پیام/