به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پیام غیاثی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه زیست فناوری دانش درباره ایده اولیه کارآفرینی خود اظهار کرد: به طور کلی تمرکز ما روی ۲ ایده مشخص و بسیار متفاوت بود. در شروع، ایده ما تشخیص زود هنگام سرطان با استفاده از پردازش بانکهای داده بیماران بود. ایدهای که برای دهها متخصص سرطانی طی روند توسعه مشتری با آنها در تماس بودیم.
او افزود: مسئلهای که پزشکان مدام با آن سرکار داشتند و محتاج کمک بودند، شخصی سازی درمان سرطان بود. تک تک ما افراد منحصر به فردی هستیم. نه تنها از جهت خلق و خوی، رفتار و علایق با یکدیگر متفاوت است. همچنین از لحاظ ژنتیکی تفاوتهایی بین افراد وجود دارد. با این وجود در صورت ابتلا به یک بیماری مشابه نسخهی یکسانی نوشته میشود.
این فعال فناور ادامه داد: برای مثال برخی از بیماران سرطانی به شیمی درمانی پاسخ مثبت و برخی پاسخ منفی میدهند. پزشکان در شروع درمان هیچ گونه پیش بینی از نتایج درمان ندارند. موضوعی که هسته اصلی تحقیقات طی سالهای اخیر بود و مورد توجه فرهنگستان سلطتنی سوئد قرار گرفت. این محصول یک سامانه منحصر به فرد سخت افزاری_ نرم افزاری است که صنایع زیست فناوری را به قدرت، سرعت و گذر دهی بسیار بالایی تجهیز میکند.
بیشتر بخوانید: آغاز فعالیت مرکز تشخیص کرونا درکشور