سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان تهران پیشنهاد کرد:

اجرای طرح قرنطینه‌سازی معکوس در سفر‌ها

زالی گفت: در حال حاضر می‌توانیم از قرنطینه سازی معکوس استفاده کنیم و از سفر افراد آلوده به ویروس کرونا توسط دولت جلوگیری شود.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان تهران در جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونای استان تهران که به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های متفاوت استان تهران در مبارزه و کنترل کرونا ویروس گفت: تهران بالاترین جمعیت کشور و بیشترین تراکم را داراست و به تبع آن نیز بیشترین میزان خدمات درمانی را در اختیار دارد، اما شهر‌های اطراف تهران از زیرساخت‌های کمی برخوردار هستند که این موضوع در کنار وجود اتباع بیگانه و بیش از یک میلیون جمعیت شناور، شرایط استان تهران را متمایز از سایر استان‌ها کرده است.

او افزود: ظرفیت‌های استانی در مقابله با کرونا ویروس باید مورد بررسی قرار گیرد. طبق آمار‌های اعلام شده تعداد تخت‌ها در استان تهران ۲۹ هزار و ۷۰۰ تخت است که از این تعداد ۱۱ هزار و ۹۰۰ تخت سهم دانشگاه علوم پزشکی، ۱۱۰۰ تخت سهم نیرو‌های مسلح، و ۲۶۰۰ تخت سهم تامین اجتماعی است.

زالی با اشاره به الگوی متفاوت استان تهران تاکید کرد: در طول هفته گذشته در استان تهران به الگویی متفاوت رسیدیم که تعداد مراجعات در حال کاهش است. این امر ناشی از فرا رسیدن تعطیلات و خروج طیف وسیعی از جمعیت از تهران است و از سوی دیگر طبق رصد شاخص رشد اشغال تخت‌های بیمارستانی نشان داده می‌شود که اکنون بخش بیشتری از شهروندان تهرانی در حال بستری هستند لذا با توجه به این ارزیابی‌ها ۴۹۰۰ تخت ویژه در سطح استان تهران پیش بینی شده است.

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان تهران با تاکید بر اتخاذ یک راهبرد تمام عیار و همه جانبه در سطح استان تهران گفت: به دلیل اپیدمی و فراز و نشیب این بیماری در ماه‌های آینده به یک برنامه همه جانبه با مختصات استانی نیازمندیم که در آن کاریزمای استانی ارتقاء پیدا کند تا با افزایش ظرفیت بتوان قدرت کنترل این بیماری را بیشتر کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این که مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری به سرعت رئوس تجربه موفق کشور‌های دیگر را باید احصاء کند افزود: قرنطینه در سطح جهانی دارای ۴ سطح است. هر چند امکان قرنطینه طولانی به دلیل نیازمندی‌های ویژه آن وجود نداشت باشد، اما در شرایط کنونی می‌توان از قرنطینه سازی معکوس استفاده کرد به این صورت که افراد آلوده وارد این سفر‌ها نشوند و دولت در این راستا اقدام لازم را انجام دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.