معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی مطرح کرد؛
به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، فرهاد منتصر کوهساری عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی در همایش پایان سال مدیران سازمان بنادر و دریانوردی، بیان کرد: امسال بیش از ۹۹ میلیون تن کالای نفتی از بنادر کشور جا بجا شد که این امر رشد بیش از ۷ درصد در قیاس با سال گذشته را نشان می دهد.
عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سال گذشته ۱۶ میلیون تن کالاهای اساسی از بنادر تخیله و بارگیری شده است، توضیح داد: به رغم سخت بودن تخلیه کالای فله در بندر، امسال بیش از ۲۲ میلیون تن کالای اساسی از بنادر جا بجا شده که این عدد در مقایسه با سال گذشته ۲۹ درصد رشد داشته است.
کوهساری با اشاره به راهکارهای پیشنهادی برای فعال سازی کریدور در ایران گفت: برای این منظور پیشنهاد می شود در بنادر حوزه خزر برای جذب بار ترانزیتی از طریق اجاره بندر، حضور فعال داشته باشیم، همچنین تشویق ترمینال اپراتورها جهت ایجاد شرکت های سرمایه گذاری مشترک از دیگر موضوعاتی است که می توان در سال جدید دنبال کرد.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر بیان کرد: می توان با برگزاری همایشی در یکی از بنادر شمالی ایران و حضور سرمایه گذارانی از روسیه، هند و ایران، فعال سازی کریدور جدید در کشور رایزنی کرد.
کوهساری با بیان اینکه بازار اوراسیا، فرصتی برای بنادر ایران است، گفت: تخفیف تعرفه ای برای صادرکنندگان ایرانی به کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا؛ کاهش سهم استفاده از دلار و دریافت امتیازات گمرکی خاص، از جمله مزیت های اتحادبه اوراسیا محسوب می شود.
وی تصریح کرد: تاکنون ۲۲ ترمینال بندری به بخش خصوصی واگذار شده است و بخش خصوصی در کلیه فعالیت های بندری مشارکت فعال دارد.
کوهساری با اشاره به طرح ایجاد مراکز تأمین و توزیع قطعات و تجهیزات بندری و دریایی، افزود: می توان در یکی از بنادر نسبت به ایجاد چنین مرکزی با مشارکت یکی از ترمینال اپراتورها و یا شرکت های توانمند، در این زمینه اقدام کرد.
به گفته وی، برای ایجاد مراکز ارزش افزوده، ضرورت دارد با توجه به وجود زیرساخت هایی مثل اسکله ، خط لوله و مخازن در بنادر جنوبی کشور ( امام خمینی (ره) و شهید رجایی)، از پالایشگاه های سایز کوچک جهت تولید سوخت کم سولفور بهره برد.
انتهای پیام/