سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

کرونا، نفس بازار پوشاک را هم گرفت/کاهش چشمگیر خرید لباس شب عید

بازار پوشاک یکی از کسب و کارهایی بوده که با شیوع کروناویروس از رونق شب عید افتاده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هر سال با نزدیک شدن ایام نوروز، تب و تاب خریداران در بازارها افزایش می یافت اما امسال با توجه به شیوع کروناویروس، بیشتر بازارها از رونق افتاده است. بازار پوشاک یکی از مهمترین این کسب و کارهای از رمق افتاده به شمار می رود و خرید و فروش در آن به حداقل رسیده است.

در این گزارش از چند تن از فعالان این حوزه در خصوص وضعیت بازاریان و تولیدکننده‌های پوشاک و همچنین پیش بینی آینده این بازار پرس و جو کرده ایم:

بازار پوشاک، در رکود است

حسین آقا کوچکی رئیس اتحادیه پیراهن فروشان در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار پوشاک گفت: در حال حاضر، بسیاری از تولیدکنندگان از شرایط موجود راضی نیستند چرا که خریدار در بازار کم شده است.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان ادامه داد: باتوجه به شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا، مردم برای خرید، کمتر مراجعه می‌کنند که البته این خرید برای کودکان به مراتب بیشتر است.

آقا کوچکی با اشاره به اینکه بازار، در رکود است افزود: امیدواریم که با فروکش کردن بیماری کرونا، وضعیت بازار بهتر شود و تولیدکنندگان بتوانند تولیدات  و فروش بیشتری داشته باشند.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان در پاسخ به این پرسش که برای شب عید افزایش قیمتی در بازار وجود دارد یا خیر؟ گفت: به طور یقین افزایش قیمتی در بازار نداریم و حتی تولیدکنندگان با قیمتی پایین‌تر اجناس خود را می‌فروشند.

آقاکوچکی با اشاره به اینکه امیدواریم وضعیت بازار در سال آینده روند بهتری به خود بگیرد، افزود: متاسفانه هم اکنون بیماری کرونا در بازار تاثیرات بیشتری حتی از برجام، داشته که امید می‌رود این موضوع، ریشه کن شود.

به گفته آقاکوچکی، سال هاست که در این صنعت رشد مناسبی نداشتیم.

رشد ۲۵ درصدی تولید پوشاک در ۶ ماه امسال 

بهرام شهریاری نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی پوشاک ایران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، دراین باره گفت: در ابتدای امسال، شاهد رشد ۲۵ درصدی تولید در پوشاک بوده ایم.

نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی پوشاک ایران ادامه داد: متاسفانه بسیاری از تولیدکننده‌ها چشمشان به شب عید دوخته شده بود، اما با شیوع کرونا همه برند‌های پوشاک، فروششان به صفر نزدیک شده است.

شهریاری در پاسخ به این پرسش که در سال آینده و بعد از این بحران وضعیت این صنعت به کجا خواهد رسید؟ گفت: متاسفانه در ۶ ماه سال آینده هم مشکل خواهیم داشت که امیدواریم با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در این بازار، وضعیت به حالت تعادل برسد.

نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی پوشاک ایران با اشاره به اینکه تولیدکنندگان پوشاکی که در این وضعیت به سمت تولید ماسک و وسائل ضروری بهداشتی روی آورده اند، در خط مقدم سلامت قرار دارند، گفت:در شرایط کنونی بیشتر تولیدکنندگان در حال تولید ماسک و لباس بیمارستان هستند.


بیشتر بخوانید: تعیین معافیت مالیاتی و تسهیل پرداخت اقساط بانکی برای صنوف


خریدار در بازار پوشاک کم است 

یکی از تولیدکنندگان پوشاک در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بازار پوشاک گفت: متاسفانه بازار راکد است و خرید و فروشی رخ نمی‌دهد.

این تولیدکننده گفت: بنده در پلاسکو مغازه‌ای داشتم و موفق بودم، اما با شرایطی که بوجود آمد شرایط بدی پیدا کردم و مجبور شدم برای جبران آن خسارت زیادی پرداخت کنم.

وی در ادامه گفت: امیدوار بودیم که در پایان سال، خرید بازار ما بیشتر شود، اما با شرایط فعلی، بعید می دانم که این بازار تکاپویی داشته باشد.

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
یدالله.
۲۰:۱۳ ۰۱ فروردين ۱۳۹۹
انشالله رکود بازار باعث بشه فروشندگان سر عقل بیان واجناسشونرا چندبرابرنفروشن؟؟؟یادتون رفته با مردم چکارمیکردیدخصوصا لباس ووسایل بچه پس از عذ آب الهی هم بترسیدوکمی انصاف داشته باشیدچوب خدا صدا ندارد ولی ....
ناشناس
۱۲:۱۲ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
وقتی قیمت جنس و پارچه و پیراهن و شلوار و مانتو و ... رو دویا سه برابر قیمت اصلیش میفروختین ، الان هم جبران اون گرون فروشی های قبلیتون
ایشالا این بلا به حداکثر به خودرو سازی نازل بشه که این قدر ماشین های بنجلشون رو به قیمت های گزاف به مردم قالب میکنند و خیلی گرون تر از قیمت اصلیش میدن به مصرف کننده
ناشناس
۱۲:۱۰ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
طرف بیسواد بوده آخه برجام که بود همون چند ماه کلی بازارهای داخلی و خارجی ایران رونق گرفت و داد و ستد بهتر شد، برجام تحریم های ایران رو کم رنگ کرد ولی باز بعدش برجام خراب کردن که باعث شد تحریم ها دوباره برگرده
حسین
۰۷:۴۲ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
فقط من موندم که بازار سکه و ارز چجوری کرونایی نشده......خیلی عجیبه...یکی خودرو و سکه و طلا..
ناشناس
۰۵:۲۷ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
۱۵روز است که شهر ما اخطار دادند به هیچ‌وجه درب فروشگاه باز نکنیم میخواهید فروش به صفر نرسد
ناشناس
۰۳:۱۳ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
عیب نداره
حالا سال دیگه به جای ۲۰۰ درصد سود، ۴۰۰ درصدش کنید جبران شه :/
احمد
۰۱:۴۶ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
قدرت خرید 70 درصد کم شده 10 درصد کرونا
احمد
۰۱:۴۶ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
قدرت خرید 70 درصد کم شده 10 درصد کرونا
امین
۰۱:۲۴ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
کم هر سال خون به دل مردم میکردید، دولا پن لا؟ لباس بچه رو که اصلا پارچه نداره ولی پدر مادر هامجبورند بخرند، انقد گرون میدید که والدین شرمنده اند همیشه،
یوسفی فرد
۰۱:۱۵ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
هر سال فروشنده ها تا تونستن به مردم فشار آوردن و اجناس رو شب عید ۲ برابر فروختن کرونا عذاب الهی است