به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه املت مکزیکی را با دستورات آشپزی زیر به سادگی یاد خواهید گرفت.
روغن ذرت یا زیتون=یک قاشق غذاخوری
پیاز خوردشده=یک عدد کوچک
سیر خورده شده=۲ حبه
زیره سبز پودر شده=۱ قاشق چای خوری
چیپوتله پودر شده= ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای رنگی خوردشده= ۳ عدد (سبز، قرمز، نارنجی) توی دستور جالاپنو نوشته که اگه داشتید از اون استفاده کنید
پوره گوجه فرنگی یک قوطی یا ۴ پیمانه گوجه خوردشده
لوبیا قرمز یک قوطی کنسروی
نعناع یا پونه تازه خورد شده= یک قاشق غذاخوری
گشنیز درشت خورد شده تازه= یک مشت پر
تخم مرغ=۴ عدد
پنیر چدار (من از پنیر پارمسان استفاده کردم) = ۱/۲ پیمانه
قارچ= ۴ عدد متوسط (تو دستورش نبود)
اول پیاز رو سرخ کنید با روغن تا طلایی بشه بعد سیر و زیره و پودر چیپوتله رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تا عطرشون دریباد (باید اقرار کنم که زیره طعم و عطر عالی به این غذا میده) بعد فلفل دلمه ایهای رنگی رو مریزیم یه کم از سفتی دربیان، قارچهای خورد شده که قبلاً با آبلیمو یه کوچولو تفتشون دادیم رو بهمراه گوجه فرنگی و کنسرو لوبیا و نعنای خورد شده به مواد اضافه کنید و بذارید اونقدر آهسته مواد بجوشن که مایه مون غلیظ بشه.
توی دستور لوبیای سیاه اومده، اما من، چون لوبیای سیاه نداشتم از کنسرو لوبیا قرمز استفاده کردم البته بعداً به این نتیجه رسیدم که اگه لوبیا رو خودم با آب گوشت درست کرده بودم و از کنسروش استفاده نمیکردم مزه بهتری به غذام میداد.
حالا یه ظرف انتخاب کنید که بتونید مایه تون رو توش بریزید و توی فر بذارید، البته قبلش یه مقدار از مواد رو بریزید تخم مرغهارو توش بشکنید گشنیز روی مواد بپاشید بعد بقیه مواد رو دور تخم مرغ بریزد، اونوقت بذارید توی فر.
۵-۸ دقیقه توی فر به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا تخم مرغها ببنده.
بعد ظرف رو دربیارید پنیر رو روش بپاشید ۱ دقیقه بذارید تو فر که صرفاً پنیر آب بشه.اینم بگم که من، چون میخواستم تو اون ظرفه که عکسش هست درست کنم، مواد و تخم مرغهام رو نصف کردم و توی ۲ مرحله تو فر گذاشتم.
غذای خوشمزه آماده است، نوش جــــــــــــــــــــونتون
منبع: مجله آلامتو
انتهای پیام/