سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تمامی ایالت‌های آمریکا کرونایی شدند

با تایید نخستین مورد ابتلا به کرونا در ایالت ویرجینا، ابتلا به این ویروس در همه ۵۰ ایالت آمریکا تایید شد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، واشنگتن پست نوشت ویروس کرونا جان افراد زیادی را در سراسر آمریکا از سواحل شرقی تا سواحل غربی این کشور گرفته است و کارشناسان انتظار دارند این رقم به سرعت افزایش یابد. با تایید نخستین مورد ابتلا به کرونا در ایالت ویرجینا، ابتلا به این ویروس در همه ۵۰ ایالت آمریکا تایید شد و شمار قربانیان از ۱۰۰ نفر گذشت. کرونا اکنون در همه ایالت‌های آمریکا شیوع پیدا کرده است.

این ویروس با ایجاد شرایطی فاجعه‌بار در یک مرکز نگهداری از سالمندان در ایالت واشنگتن، وارد مناطق غربی آمریکا شد. شیوع این بیماری جان چند هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است‏. واشنگتن پست همه موارد شناخته شده مرگ بر اثر این ویروس را در آمریکا ردیابی کرده و اطلاعات بدست آمده از سوی مقامات بهداشتی ایالتی و محلی، خانواده‌های قربانیان و نیز مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها را مورد ارزیابی قرار داده است. بسیاری از این قربانیان در آمریکا ظاهراً مشکلات زمینه‌ای داشته‌اند که باعث شکست مقاومت بدن آن‌ها در برابر کووید-۱۹ شده است. برخی از آن‌ها دارای بیماری قند، نارسایی کلیه، فشار خون بالا یا بیماری‌های ریوی بودند.

حدود ۸۵ درصد، بالای شصت سال بودند و ۴۵ درصد نیز بالای هشتاد سال سن داشتند. بیش از یک سوم آن‌ها در زمان ابتلا به این بیماری در مراکز نگهداری از سالمندان زندگی می‌کردند و درباره برخی نیز نحوه مبتلا شدن به بیماری مشخص نیست.

واشنگتن پست در ادامه افزود: اطلاعاتی که ما درباره دامنه انتقال ویروس و نیز تعداد بالای مرگ و میر در میان افراد آسیب پذیر داریم، باعث نگرانی کارشناسان و متخصصان شده است. مثلاً در مرکز سالمندان در ایالت واشنگتن، ۲۷ تن از ۱۲۰ فرد ساکن این مرکز جان خود را از دست داده‌اند.

«کایتلین ریورز» متخصص بیماری‌های همه‌گیر در دانشگاه جانز هاپکینز در بالتیمور می‌گوید: ”جنبه نگران‌کننده درباره شیوع این ویروس در مرکز سالمندان واشنگتن تعداد افرادی است که بر اثر ابتلا به آن، جان خود را از دست داده‌اند. این رقمِ بسیار بالایی است.“ به گفته وی‏، اطلاعات اولیه درباره آن‌هایی که قربانی این ویروس شده‌اند باید یادآور این مطلب باشد که ویروس کرونا می‌تواند بسیار خطرناک باشد و به ما این انگیزه را بدهد که از هر فرصتی برای کاستن از انتقال ویروس استفاده کنیم.

از زمان گزارش اولین مرگ بر اثر کووید-۱۹ در آمریکا در ۲۶ فوریه در ایالت واشنگتن، تقریباً هر روز گزارشی از مرگ یک یا چند تنِ دیگر در سایر مناطق آمریکا ثبت شده است. در مراحل اولیه، شمار قربانیان معمولا هر روز دو یا سه نفر بود، اما از روز جمعه، خبرگزاری‌ها از مرگ بیش از شش تن در یک روز خبر می‌دهند. بیشترین آمار در روز دوشنبه بود که مرگ ۲۴ تن در یک روز گزارش شد. افرادی در ۱۸ ایالت جان خود را از دست داده اند.

روند گرفتن تست کرونا در آمریکا کُند است و در نتیجه، تعداد موارد ابتلا و مرگ و میر احتمالی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. مراکز بهداشتی نیز از افشای اسامی قربانیان خودداری می‌کنند و در این زمینه به رعایت حقوق افراد در زمینه حریم خصوصی استناد می‌کنند.

مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها در دستور العمل‌های صادره برای متخصصان کلینیکی نرخ کلی مرگ و میر را برای افراد فاقد بیمار‌های قبلی، حدود ۹ دهم درصد اعلام کرده است، اما با افزایش سن بیماران و وجود بیماری‌های کلینیکی در آن‌ها بر میزان خطر نیز افزوده می‌شود. درباره افراد دیابتی، خطر مرگ هفت درصد، درباره افراد دارای بیماری‌های قلبی و عروقی بیش از ده درصد و درباره افراد بالای هشتاد سال نیز نرخ مرگ و میر بیش از ۱۴ درصد است. درباره بیمارانی که دارای علائم نارسایی تنفسی‏، بیماری‌های عفونتی یا عدم کارایی چند عضو داخلی باشند، نرخ مرگ و میر حدود ۵۰ درصد است. برای این بیماری به جز مراقبت‌های حمایتی، هیچ درمانی وجود ندارد.

افزایش نرخ مرگ و میر در آمریکا تابع الگوی مرگ و میر افراد در کشور‌هایی است که بیشترین میزان آسیب پذیری را از این ویروس داشته‌اند. در چین که بیش از سه هزار تن بر اثر این ویروس جان باخته اند، مطالعه موارد اولیه ویروس کرونا در استان ووهان نشان داد که احتمال مرگ یک بیمار به مسائلی از قبیل سن و سال و نیز برخی بیماری‌های زمینه‌ای نظیر سطح پایین فعال بودن اندام‌های داخلی بستگی دارد.

این مطالعه که در نشریه پزشکی لنست منتشر شد، نشان داد دو سوم بیمارانی که جان باختند، دارای بیماری‌های قبلی بودند و در این میان فشارخون بالا و دیابت رایج‌ترین موارد به شمار می‌رود.

در گزارشی که هفته قبل از سوی بنیاد خانواده کایسر منتشر شد، به آسیب پذیری‌های آمریکا در این زمینه اشاره شده است: از هر ده فرد بزرگ سال در آمریکا، چهار تن بالای شصت سال یا دارای مشکلات پزشکی زمینه‌ای هستند. این بدان معناست که صد و پنج میلیون فرد بزرگسال در آمریکا در صورت ابتلا به این ویروس، ‏ در معرض خطر بالای ابتلا به بیماری شدید هستند. مشکل دیگری که در آمریکا به گفته کارشناسان وجود دارد، بالا بودن شمار افراد مبتلا به چاقی مفرط در این کشور است که چالشی عمده در مسیر مبارزه با ویروس کرونا به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.