وی در توضیح رویداد مقارنه، گفت: مُقارنه در ستارهشناسی به همراستا قرار گرفتن دو یا چند جرم سماوی با یکدیگر از منظر زمین میگویند، به گونهای که این اجرام در آسمان در کنار هم دیده شوند.
این پژوهشگر و مدرس نجوم ادامه داد: چهارشنبه ۲۸ اسفند، شاهد هم راستا قرار گرفتن «ماه» و «مریخ» و «مشتری» هستیم که به صورتی زیبا در یک راستا قرار میگیرند.
مرادی با بیان اینکه این رویداد در ساعت ۳:۱۵ بامداد روز چهارشنبه رخ میدهد، خاطرنشان کرد: این اجرام با چشم قابل مشاهده هستند و سوژه بسیار خوبی برای عکاسی نجومی است.
وی افزود: همچنین در ساعت ۵:۵۰ بامداد روز چهارشنبه مقارنه «ماه» و «مریخ» قابل مشاهده است و فرصت خوبی برای کسانی است که میخواهند سیاره سرخ منظومه شمسی را با چشم در آسمان ببینند.
این مدرس و پژوهشگر نجوم با بیان اینکه مریخ یا بهرام چهارمین سیاره منظومه شمسی است که به دور خورشید میچرخد، تصریح کرد: هر یک بار گردش این سیاره به دور خورشید معادل ۶۸۷ شبانهروز زمین به درازا میکشد و طول شب و روز نیز از کرهٔ زمین کمی طولانیتر است.
مرادی همچنین گفت: آخرین روز اسفند (پنج شنبه -۲۹) در ساعت ۳:۵۰ بامداد «ماه» و سیاره «زحل» در حالت مقارنه قرار میگیرند و علاقهمندان به رصد این سیاره زیبای منظومه شمسی میتوانند با چشم مسلح و ابزار رصدی حلقههای سیاره زحل را تماشا کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/