سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکارچیانی که به عنوان دوستداران محیط زیست به جامعه قالب شدند

کاووس سیدامامی و مراد موشه طاهباز به عنوان کارشناس محیط زیست که در سال ۹۶ به اتهامات امنیتی بازداشت شدند، شکار جانورانی نادر را در کارنامه خود دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس تصاویری که در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته، دو نفر از اعضای ارشد موسسه مدافع شکار میراث پارسیان که اخیرا به اتهامات امنیتی محکوم شدند، شکارچی هستند.

تصویر زیر کاووس سید امامی، مدیرعامل موسسه میراث پارسیان که سال ۹۶ پس از بازداشت به اتهام جاسوسی در زندان خودکشی کرد را پس از شکار چیل، یک پرنده در خطر انقراض نشان می‌دهد.

 

 

در ادامه تصاویری از مراد موشه طاهباز، عضو هیئت مدیره موسسه میراث پارسیان را در حال شکار انواع آنتلوپ، گوزن، گراز و گاومیش در سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا مشاهده می‌کنید.

همان گونه که در تصاویر مشاهده می‌شود، لوگوی شعبه آمریکایی موسسه مدافع شکار میراث پارسیان روی کلاه و لباس طاهباز حک شده است. موشه طاهباز در سمیناری در یکی از هتل-قمارخانه‌های لاس‌وگاس برای شکارچیان خارجی نحوه شکار در ایران و چگونگی انتقال شاخ و سر حیوان شکار شده به آمریکا را تشریح کرد.

موسسه میراث پارسیان در سال ۹۲ توسط شکارچیان کهنه‌کاری، چون مراد موشه طاهباز و کامیل جعفری تبریزی تأسیس شد و در همان سال سه پروانه شکار قوچ لارستان را در آمریکا به قیمت هر یک صد هزار دلار به مزایده گذاشت و برای آن‌ها مشتری پیدا کرد.

نتیجه این مزایده را اسرافیل شفیع‌زاده برگزارکننده تور‌های شکار در ایران اسفند ۹۲ از شبکه یک صدا و سیما اعلام کرد. این موسسه از همان بدو تأسیس خود با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست طرح ایجاد قرق‌های خصوصی شکار را در ایران به اجرا گذاشت.

موسسه میراث پارسیان طی سال‌های گذشته بار‌ها برای شکارفروشی به اتباع خارجی در رسانه‌ها تبلیغ کرده و اکنون در حالی که ۸ تن از اعضای این موسسه به اتهامات امنیتی محکوم شده‌اند، بازماندگان این موسسه با ایجاد هشتگ آری به شکار در فضای مجازی می‌کوشند از گسترش انتقادات نسبت به شکارفروشی سازمان حفاظت محیط زیست جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ف.م
۱۱:۲۸ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
چرا اینا زندانی نمیشن. جوون های علاقه مند واقعی به طبیعت هستن اونا رو برای حفاظت استخدام کنن
ناشناس
۱۳:۰۰ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
این واقعابرای من سوال شده که اگرسایه رهبری سپاه ویاسربازان گم نام، دررأس کشورمانباشه،چه خوابی خائنان وجاسوس های غرب درقبال کشورو مردم ایران میدیدند؟مثل عراق یاتل خاک درسوریه می شد!
ک
۱۱:۵۷ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
مجری طرح طوبی بایدکه توسط آقای رئیسی وقوه قضائیه مجازات،به سزای اعمال جنایتکارانه زیست محیطی فعلی وسابقش برسه که اولین فردی بود که دست اندازی ودخل و تصرف جنگل ها ومنابع طبیعی ایران روشروعش کردهمینطورسرآغازرسم گذاشتن باغشهرهاشروع حفرچاه وفرونشت زمین ودشت هادرایران ایشون بودندوهمان غربگراهای لیبرال که درعوض گرفتن دلاررشدفعلی فرزندآوری وجمعیت ایران رودراعداد یک یاصفرپایین آوردندبا شعارفرزندکمترزندگی بهتر!
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
اینها حامی محیط زیست بودند ؟؟؟؟؟
یا جاسوس و جنایتکار حرفه ای .
ناشناس
۰۸:۵۱ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
منافق ازکافر خیلی بدتره
اینها مدت ها خیانت می کردن وای تو این مدت نباید از سازمان محیط زیست کسی متوجه می شد
ناشناس
۲۰:۵۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
ننگ بر منافقین و وطن فروشان از جمله مدیران نفوذی در سازمان حفاظت محیط زیست که توسط سربازان گم نام امام زمان (عج) رسوا و به جهنم واصل شدن....
ناهید
۱۹:۴۶ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
خدا از این ادمها نگذره الهی درد بی دوا بگیرند