سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام جمعه شیراز:

تأمین سلامت، نیازمند همكاری حوزه و دانشگاه است

نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: تأمین سلامت روانی و معنوی در شرایط كرونا نیازمند همكاری حوزه و دانشگاه است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژكام، نماینده ولی فقیه در استان فارس در جلسه کارگروه سلامت روانی و معنوی مقابله با بحران کرونا این استان، گفت: یکی از مسائلی که امروز با آن مواجه هستیم این است که ایران متفاوت با سایر کشورهای جهان، به دنبال ایجاد مدلی جدید در تصمیم‌گیری است و در این مدل‌سازی جدید، پیش از هر چیز باید به تعریف نقش مدیریت و فرماندهی واحد بپردازیم.

او افزود: اكنون در بحران کرونا، نهاد تصمیم‌گیر و مسئول برای مدیریت روانی جامعه کیست؟ کدام ارگان و نهاد رسماً مسئول این کار است تا از آن مطالبه کنیم که چه‌کارهایی کرده‌اند و چه‌کارهایی باید بکنند؟ بسیاری از ارگان‌ها در این زمینه هم مسئول هستند و هم نیستند. یعنی تمام مسئولیت کار متوجه آن‌ها نیست اما در عین حال تعریف هم نکرده‌ایم که چه بخشی از کار بر عهده آن‌هاست، در نتیجه امروز نمی‌توانیم مدعی باشیم که چه دستگاهی خوب کار کرده و چه دستگاهی عملکرد بدی داشته است.

آیت‌الله دژكام بیان كرد: در بحران کرونا تابع تصمیمات بهداشتی و درمانی مسئولان و متخصصان ذی‌ربط هستیم ولی در زمان مدیریت، متخصصین نیز باید مدیریت واحد را بپذیرند و نمی‌شود هر متخصصی یک نسخه مدیریت بحران ارائه دهد چرا که در این صورت هرج و مرج به وجود می‌آید.

امام جمعه شیراز اظهار كرد: امروز مسئله کرونا در ایران یک تهدید است که باید آن را با هوش و طراحی و برنامه‌ریزی صحیح به فرصت تبدیل کنیم و این نیازمند این است که به خصوص در بحث سلامت روانی و معنوی، متخصص دانشگاهی ما و متخصص حوزوی ما دور یک میز بنشینند و با هم‌فکری به یک نسخه جامع و واحد از مسئله برسند.

او با بیان اینكه یکی دیگر از فرصت‌های بالقوه این تهدید، جوشش انگیزه‌های جهادی و انسانیت است که تبلور آن را می‌بینیم، گفت: طلبه جوانی که زن و فرزندش بر اثر کرونا فوت شده اکنون خودش در خط مقدم این مسئله دارد به بیماران خدمت‌رسانی می‌کند و این نوع رفتار به جامعه آرامش می‌دهد.

آیت‌الله دژكام ادامه داد: نوع کار در این عرصه به گونه‌ای است که کسانی می‌توانند کار را پیش برند که خود توانایی داشته باشند به میدان بیایند و آن چیزی که مقتضی ایمان و باور به خدا است را نشان دهند، اگر این کار را توانستیم انجام دهیم در فاز روانی و معنوی به مردم کمک کرده‌ایم وگرنه اینکه هر کار دیگری را انجام دهیم که صرفاً تحلیل و تبیین باشد به درد مردم نمی‌خورد چون مردم درگیر و گرفتار هستند و امروز باید دردی از مردم دوا کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.