سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترافل نارگیل

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه است که به سادگی آماده می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها بهترین انتخاب است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترافل نارگیل این شیرینی خوشمزه را درست کنید و از آن در مهمانی‌ها برای پذیرایی استفاده کنید که خیلی خوشمزه است. ترافل نارگیل نوعی شکلات  خوشمزه است که به سادگی آماده می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها بهترین انتخاب است.

مواد لازم ترافل نارگیل:

پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۷۰ گرم
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ترافل نارگیل:

پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی باهم مخلوط کنید.

کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر رابه مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی ان‌ها رابا سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

شکلات تلخ و شکلات شیری رابه روش بن ماری «حرارت غیر مستقیم» ذوب کنید.

با استفاده از خلال چوبی ترافل‌ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

اجازه دهید ترافل‌ها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Sh
۱۵:۰۱ ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
پودر نارگیل چرب باشد یا خشک؟
.
۰۹:۵۴ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸
سلام
خامه صبحانه یا قنادی؟