سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌گو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد؛

کاهش چشمگیر واردات مبل به کشور

فاضلی گفت: با در نظر گرفتن ۴ کارگر به ازای هر بنگاه بیش از ۲۵۰ هزار شغل در صنعت مبلمان ایجاد شده است

علی فاضلی عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره صنعت چوب و مبلمان اظهار کرد: در بین حدود ۱ هزار ۸۶۰ دسته صنفی که در بنگاه‌های کوچک و متوسط فعال هستند صنایع چوب و مبلمان یکی از دسته‌های شاخص محسوب می‌شود.

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران با تاکید بر ویژگی‌های خاص این دسته صنفی ادامه داد: صنعت چوب و مبلمان با بیش از ۱۶۵ هزار بنگاه فعال در کشور نقش بسیار موثری در تولید داخل و صادرات غیر نفتی ایفا کرده است.

فاضلی تاکید کرد: کشور ما در سال‌های ۹۲ و ۹۳ جزء وارد کنندگان این مصنوعات محسوب می‌شد، اما امروز نه تنها این اختلال برطرف شده بلکه صنعت چوب و مبلمان می‌تواند در صادرات غیر نفتی حرفی برای گفتن داشته باشد البته تولیدات این صنعت در کشور ما خالی از اشکال هم نیست و موارد بسیاری نیاز به ارزیابی و بررسی دارد.


بیشتر بخوانید: بازار مبل ایران قبل از سال نو / مردم به جای خرید مبل به تعمیر آن روی آوردند!


او با اشاره به اهمیت ایجاد زبان مشترک برای حضور در بازار‌های جهانی گفت: اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و دولت باید از تولید کننده‌ها برای حضور در بازار‌های جهانی حمایت کنند. این صنعت در سال‌های اخیر به سمت نکاهی که در اقتصاد مقاومتی تقسیم شده بود حرکت کرده است و یکی از صنایع مهم در ایجاد اشتغال پایدار محسوب می‌شود. با در نظر گرفتن ۴ کارگر به ازای هر بنگاه بیش از ۲۵۰ هزار شغل در این مجموعه ایجاد شده است از طرفی تعداد زیادی بنگاه اقتصادی ثبت نشده در کشور وجود دارد که آمار ایجاد اشتغال را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران با تاکید بر اینکه صنعت مبلمان در تامین مواد اولیه نیاز چندانی به کشور‌های خارجی ندارد تصریح کرد: مشکلات خاصی در تولید ابزار آلات و یراق آلات این حوزه وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد، متاسفانه مشکلات فوق شرایط را برای تولید کنندگان دشوار کرده و نیاز به ابلاغ دستورالعمل‌هایی وجود دارد.

فاضلی تاکید کرد: بدون شک اتاق اصناف در کنار تولید کننده‌ها حضور خواهد داشت تا چه در تامین مواد اولیه و چه در مباحث داخلی مثل ایجاد شهرک‌های صنعتی تخصصی اقدام خواهد کرد، موضوع ایجاد شهرک‌های تخصصی به این صنف خلاصه نمی‌شود و در تمام بنگاه‌های کوچک و متوسط مربوط است.

او گفت: بنگاه‌های کوچک و متوسط به تنهایی قدرت لازم برای حضور در بازار‌های جهانی را ندارند از طرفی زبانی که بتواند آن‌ها را راهنمایی کرده و برای انجام فعالیت آن‌ها را همراهی کند وجود ندارد بنابراین نیاز به ایجاد مجموعه‌ای تخصصی در کمک به این صنایع در گسترش صادرات غیر نفتی وجود دارد و به همین دلیل ما به دنبال تشکیل مجموعه مادر صادراتی در بخش بنگاه‌های کوچک و متوسط هستیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.