سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلوگیری از آسیب‌ها و کاهش خطرات با پایش مستمر دکل‌های حفاری

معاون مدیر سیالات معاونت مدیرعامل شرکت ملی حفاری در عملیات حفاری گفت: در رویکرد جدید شرکت، پایش دکل‌های حفاری به عهده مهندسی اجرایی کنترل و نظارت سیالات واگذار شده است.

امید علی ممبنی گوداژدر معاون مدیر سیالات معاونت مدیرعامل شرکت ملی حفاری در عملیات حفاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در رویکرد جدید شرکت، پایش دکل‌های حفاری به عهده مهندسی اجرایی کنترل و نظارت سیالات واگذار شده که این تصمیم با هدف جلوگیری از آسیب‌ها و کاهش خطرات احتمالی با استناد به تجارب میدانی در سال‌های اخیر، اتخاذ گردیده است.

او اظهار کرد: در پایش مستمر دستگاه‌های حفاری که بر اساس موقعیت‌های پرخطر و شرایط خاص آن‌ها صورت می‌گیرد، چیدمان نیرو‌های تخصصی به گونه‌ای است که توان تجزیه و تحلیل حوادث محتمل را داشته باشند.

ممبنی بیان داشت: در مدیریت سیالات ۲ هزار و ۲۳۰ نفر به کار اشتغال دارند که از این مجموعه یک هزار و ۱۵۰ نفر نیروی تخصصی رسمی، قراردادی و ارکان ثالث و یک هزار و ۸۰ نفر نیروی غیر تخصصی بومی هستند.

معاون مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: این مدیریت رویکرد جدید خود را برمبنای ارتباط مستقیم با کار، کار فرما و کارشناسان از جمله کسب اطلاعات لحظه‌ای و رصد مستمر سیال حفاری بنا گذاشته و با درک شرایط عملیاتی، موجب شده که اعتماد بین مدیریت و کارشناسان بخوبی برقرار شود که حاصل آن اخذ تصمیم بر اساس خرد جمعی خواهد بود.

این مقام مسئول افزود: در بررسی این رویکرد، استفاده حداکثری از تمام ظرفیت‌های انسانی، تخصصی و تجهیزاتی با توجه به خلاقیت‌ها و تجربیات کارشناسان و ایجاد هم افزایی میان آن‌ها مورد توجه قرارگرفته تا این بخش از عملیات ملی حفاری در رقابت با دیگر شرکت‌های فعال در این عرصه بتواند جایگاه خود را بیش از پیش ارتقاء بخشد.

او تصریح کرد: در چند ماه اخیر به منظور مستند سازی تجارب به دست امده بانک اطلاعاتی ایجاد و با استفاده از سامانه نرم افزاری و پایش برنامه ها، مطالبات کارکردی این مدیریت تا پایان اسفند ماه به روز رسانی شده و از سوی دیگر تلاش همکاران بر محور استفاده از همه توان تجهیزاتی و پشتیبانی شرکت معطوف شده است.

امید علی ممبنی اذعان داشت: در زمان حاضر تامین خدمات سیالات به صورت یکپارچه با کاربست ۶ مجموعه و خدمات دهی به ناوگان حفاری شرکت بی وقفه استمرار دارد و طبق محاسبات و بررسی‌های به عمل آمده در سال جاری انتظارات دکل‌ها نسبت به سال گذشته خاصه در نیمه دوم سال کاهش محسوسی نشان می‌دهد و اراده خاصی وجود دارد که این موفقیت‌ها تداوم یابد.

او با اشاره به اینکه این مدیریت دارای ۱۵ مجموعه مدیریت پسماند ملکی و ۴ مجموعه استیجاری است، بیان کرد: در بخش آب پسماند، محاسبات نشان می‌دهد که حجم آب دی واتر شده (درمان شده) در سال جاری ۹۹ هزار ۷۷۲ متر مکعب بوده که بوسیله ۱۵ سامانه مدیریت پسماند ملکی حاصل گردید.

ممبنی اظهار داشت: در همین حال آب برگشتی به دکل ۱۴۰ هزار و ۴۷۳ مترمکعب و حجم کنده‌های تثیت شده در لندفیل ۳۴ هزار و ۲۷۳ متر مکعب اعلام شده و طبق بررسی‌های به عمل آمده از گزارشات مربوط به پایان سال، ۴ مجموعه عملیات سیالات در سال ۹۸ بیش از ۲ میلیون بشکه سیال ساخته و در اختیار شرکت‌های متقاضی قرار داده است.

او با اشاره به تاکید مدیر عامل شرکت مبنی بر استفاده بهینه از داشته‌های موجود و به روز رسانی تجهیزات، گفت: از دیگر اقدامات موفق این مدیریت در سال ۹۸ محاسبه و دریافت ۸۵۷ سند مالی مربوط به خدمات انجام شده و پیگیری دیگر مطالبات کارکرد خدمات سیال حفاری است.

ممبنی به وجود متخصصان کارآمد، خلاق، مبتکر و دارای ایده‌های نو در این مدیریت اشاره کرد و افزود: با اتکا به ظرفیت‌های منابع انسانی و نگاه کمی و کیفی به خدمات ارایه شده در سال جاری شاهد بهینه سازی ۱۲ درصدی هزینه‌ها نسبت به سال گذشته در این بخش هستیم.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.