سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه مربای شیر را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این هم دستور یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان کنید، چون هم خیلی خوشمزه و هم مقوی هست.

این مربا را در آذری‌های عزیزمان می‌پزند.

مواد لازم برای مربای شیر:
شیر پرچرب (شیر پاستوریزه نباشد بهتر است) ٢/٥ لیتر
شکر ٤٠٠ گرم
شیره انگور ١ لیوان
لیمو ١ عدد

 

طرز تهیه مربای شیر:

ابتدا شیر و شکر را روی گاز می‌گذاریم تا جوش بیاید بعد شیره انگور را اضافه می‌کنیم و بعد آب لیمو را هم اضافه می‌کنیم که به صورت گلوله‌های درشت در بیاید هم نمی‌زنیم تا خرد نشود و می‌گذاریم بجوشد تا قوام بیاید وقتی که قوام آمد مربایمان آماده است.

اگر به نظرتان شیرینی آن کم است یک مقدار دیگر شیره انگور اضافه کنید؛ و بهتر است که این مربا را با شیر‌های کیلویی که در لبنیاتی‌ها هست درست کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۰۱ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸
عاااااالی،مرررررررسی