سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات + طرز تهیه

سرکه هندوانه، سسی خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات می‌باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با هندوانه‌ی قرمز رنگ می‌توانید طبق دستور زیر یک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

زمان لازم: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای سرکه هندوانه:
برش‌هایی از هندوانه‌ی بی دانه ۱ پیاله
توت فرنگی‌های نصف شده ۱ پیاله
سرکه‌ی سفید ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه سرکه هندوانه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.

باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی‌توانید آن را نگه دارید.

قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس:
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.