او بیان کرد: با هماهنگیهایی که با وزارت جهاد کشاورزی انجام شده است اقدامات مناسبی برای تأمین پنبه کشور صورت گرفته که به زودی میتوانید شاهد آن باشید؛ سال گذشته ۶۰ هزار تن پنبه وارد کشور شد اما افزایش ۱۲ واحد ریسندگی باعث شد تا علیرغم افزایش تولید پنبه در داخل کشور میزان واردات آن به ۸۰ هزار تن برسد و این نشان از رشد کمی و کیفی محصولات حوزه نساجی دارد.
محرابی تصریح کرد: در حال حاضر پتروشیمیها به طور کامل نیاز داخل کشور را تأمین میکنند و نیازی به واردات در این حوزه نداریم؛ در حوزه چرم هم هماهنگیهای لازم با سازمان دامپزشکی کشور انجام شده است و امیدوار هستیم شاهد رونق هر چه بیشتر در این صنعت باشیم.
بیشتر بخوانید: آفت زدگی نظام توزیع تجهیزات مقابله با کرونا/ قیمت تمام شده ماسک اعلام شد
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت بیان کرد: در چند مدت اخیر اقدامات مناسبی برای توسعه این صنعت انجام شده است و با افزایش تعداد واحدهای ریسندگی ۴۰ هزار تن به ظرفیت تولید نخ کشور افزوده شد.
او گفت: در صنعت پارچه بافی و پوشاک سرعت رشد بسیار مناسبی داشتهایم؛ در حال حاضر ۸ واحد فعال در تولید پارچه جین در کشور وجود دارند که برای دو هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است. مجموعه تولیدات این واحدهای صنعتی به ۶۵ میلیون متر مربع پارچه جین میرسد و البته ظرفیت تولید ۸۰ میلیون متر مربع را هم دارند.
محرابی تشریح کرد: برخی از واحدهای تولیدی در این حوزه قدیمی بوده و نیاز به بازسازی و نوسازی دارند تا با ظرفیت کامل اقدام به تولید کنند؛ محصولات تولید شده در بسیاری از این واحدها کیفیت بسیار بالایی داشته و قابلیت رقابت با محصولات جهانی را دارند؛ کمبودهای پارچه جین از کشورهای امارات، ترکیه و چین تامین میشود.
انتهای پیام/