سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاستا پیاز یک غذای گیاهی خوش طعم

در این مطلب طرز تهیه نوعی از پاستا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پاستا یا ماکارونی پیاز یک غذای گیاهی فوق العاده است که بسیار سریع آماده می‌شود. با ما همراه شوید تا طرز تهیه پاستا پیاز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پاستا پیاز
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده: ۴ عدد
سیر له شده: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوست کنده: ۱ قوطی (۴۰۰ گرم)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
ریحان تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ¼ پیمانه
پاستا: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه پاستا پیاز
روغن را داخل ظرف بزرگی ریخته روی حرارت متوسط بگذارید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند به طبخ ادامه دهید.
رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی پوست کنده، نمک، فلفل، ریحان و آب را اضافه کنید در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید تا ۲۰ دقیقه مواد با هم جوشیده و غلیظ شوند.
در مدت زمان آماده شدن سس یک ظرف بزرگ آب را با کمی نمک بجوشانید.
پاستا را اضافه کرده و به مدت ۸-۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
سس را به پاستای گرم اضافه کنید.
اگردوست داشته باشید می‌توانید پنیر رنده شده هم اضافه کنید.

منبع: آکا ایران

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.