به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب کشمیری را با مرغ بدون استخوان و مواد غذایی بسیار ساده به راحتی در خانه تهیه کنید و از خوزدن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
گراما سالا ۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده ۱۵ گرم
طرز تهیه:
۱. مرغها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
۲. آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکهای دارد سرو کنید.
مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری:
فلفل سبز دلمهای (تکههای درشت نگینی شده) ۲ عدد
پیاز کوچک (تکههای درشت نگینی شده) ۲ عدد
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ۲ عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبهای ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده ۳۰۰ گرم
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری:
۱. در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.
۲. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/