سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تارتلت ماهی دودی

ماهی را می‌شود به انواع مختلفی طبخ کرد؛ ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی غذایی کامل و پر از خاصیت است علاوه بر خاصیت زیاد، این غذا بسیار طعم خوبی دارد. از آنجایی که انواع ماهی خوراکی در طبیعت وجود دارد و هر کدام هم طعم متفاوتی با ماهی‌های دیگر دارند انتخاب ماهی بستگی به ذائقه افراد دارد. ماهی را همچنین می‌توان با روش‌های مختلفی طبخ کرد. سرخ کردن و یا آبپز کردن و یا دودوی کردن؛ ما در ادامه طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را برایتان اورده ایم.

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر تارتلت:
آرد ۱۲۵ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۷۵ گرم
زرده‌ی تخم مرغ ۱ عدد
ماست به اندازه‌ی کافی

 


مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی:
ماهی دودی ۲۰۰ گرم
آب‌ِلیموی تازه نصف لیمو
کره ۲۵ گرم
پیاز خردکرده ۱ عدد
قارچ ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۶ قاشق سوپخوری
پنیر گودا ۱۰۰ گرم
جعفری خردکرده ۱ قاشق سوپخوری
ادویه به مقدار کافی

 

طرز تهیه تارتلت ماهی دودی:

آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.

کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان درآید. برای آسانی کار، می‌توانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده کنید.

زرده‌ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.

ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.

توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. حالا خمیر را در کیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت ۳ میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالب‌های کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

خمیر را در فر -که با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.

سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.

قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.

ماهی‌های استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید.

اکنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و کنار بگذارید.

تخم مرغ‌ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

سپس در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا تارتلت‌ها طلائی رنگ شوند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.