او با تاکید بر اینکه اقدام ظریف، حرکتی مناسب در جهت افشای سیاستهای خصمانه آمریکا بوده و در سطح دیپلماسی عمومی کاربرد دارد، ادامه داد: این اقدام یک بستر سازی خبری و جریان سازی رسانهای را ایجاد کرده است تا به اطلاع جهان برساند که تروریسم اقتصادی کاخ سفید چگونه علیه ملت ایران اعمال فشار میکند و چطور در شرایطی که ویروس کرونا در تمام دنیا فراگیر شده٬ با اعمال تحریم های دارویی اوضاع را برای مردم کشورمان سختتر می کند.
تحلیلگر مسائل بین الملل تصریح کرد: سازمان ملل حتی اگر هم بخواهد نمی تواند برای از میان برداشتن تحریم های آمریکا اقدامی انجام دهد؛ چراکه که تحریمهای وضع شده علیه ایران براساس قوانین آمریکا بوده و دیگر کشورها از جمله اروپای را مجبور کرده است که از آن تبعیت کنند و در صورت اطاعت نکردن با تحریم واشنگتن مواجه میشوند و بین دو راه ارتباط با تهران و حفظ روابط با واشنگتن بدیهی است که راه دوم را انتخاب خواهند کرد.
او در پایان اظهار کرد: با در نظر گرفتن شرایط ویژهای که به تازگی برای کشورمان پیش آمده است، نامه ظریف به دبیر سازمان ملل اقدامی به جا بود، زیرا بازتاب رسانهای آن میتواند جنایتهای آمریکا علیه ایران را مطرح کرده و در افشاگری نتایج زیان بار تروریسم اقتصادی کشوری که خود را حامی حقوق بشر دانسته، تاثیرگذار باشد.
بیشتر بخوانید:متن کامل نامه ظریف به دبیرکل سازمان ملل درباره ضرورت لغو تحریمها
محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در مورد ضرورت لغو تحریمها علیه ایران در شرایطی که کشورمان در حال مبارزه همه جانبه با ویروس کرونا است نامه ای ارسال کرد.
در قسمتی از این نامه آمده است:دولت ایالات متحده باید به سرعت به کارزار تروریسم اقتصادی خود علیه مردم ایران خاتمه دهد و فورا تمامی تحریمهایی را که به صورت غیرقانونی علیه کشور من در تناقض آشکار با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل اعمال کرده لغو کند. به همین منظور، لازم است که سازمان ملل و اعضای آن به این خواسته مردم ایران در توقف سیاست شرورانه و بدون ثمر دولت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران توجه کافی را داشته باشند.
انتهای پیام/