سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاسخ به سوالات شما؛

ویروس کرونا؛ تلفن همراه خود را چگونه ضدعفونی کنیم؟

تلفن همراه و به ویژه صفحه‌ی آن از جمله سطوحی است که در طول شبانه‌روز بسیار لمس شده و به طور معمول ضدعفونی نمی‌شود.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد: بر اساس شواهد مشخص شده است که ویروس کرونا ممکن است به مدت طولانی بر روی برخی سطوح و اشیا زنده بماند و به افراد سالم منتقل شود.

تلفن همراه و به ویژه صفحه‌ی آن از جمله سطوحی است که در طول شبانه‌روز بسیار لمس شده و به طور معمول ضدعفونی نمی‌شود.

بر اساس مطالعات، ریزقطرات ناشی از عطسه و سرفه‌ی افراد مبتلا به کووید ۱۹ ممکن است تا فاصله دو متری پخش شده و روی سطوح و اشیا بماند.

مقاومت این ویروس برای زنده ماندن بر روی سطوح خارجی، بسیار شبیه به ویروس بیماری سارس است. پژوهشگران بیان می‌کنند که ویروس کرونا بر روی سطوح شیشه‌ای و در دمای اتاق، بین ۹۶ تا ۱۲۰ ساعت (۴ تا ۵ روز) و بر روی سطوح پلاستیکی صیقلی تا ۷۲ ساعت (سه روز) ممکن است زنده بماند.

این موضوع زمانی اهمیت می‌یابد که بدانید، افراد در طول شبانه روز و به طور متوسط ۷۶ بار تلفن همراه خود و ۳۶۸ بار سر و صورت خود را لمس می‌کنند.

نتایج پژوهش انجام شده در مرکز علوم سلامت دانشگاه تنسی ایالات متحده در زمینه بیماری کرونا، نشان می‌دهد که در دمای طبیعی اتاق، ویروس کرونا می‌تواند بر روی سطوحی نظیر صفحه نمایش تلفن همراه تا ۹۶ ساعت (۴ روز) زنده بماند؛ لذا توصیه می‌شود روزانه در چندین نوبت، با دستمال آغشته به آب و صابون، اسپری‌های تهیه شده از ترکیب آب و الکل و یا پرتو‌های نوری فرابنفش (که باکتری‌ها و ویروس‌های نشسته بر سطح گوشی را از بین می‌برند)، صفحه نمایش تلفن همراه خود را ضدعفونی کنید.

با توجه به نحوه‌ی انتقال ویروس کرونا و بقای طولانی مدت آن بر روی سطوح خارجی، توصیه می‌شود در مکان‌های شلوغ، حتی المقدور از گوشی استفاده نکنید و علاوه بر شست و شوی مداوم دست ها، گوشی‌های تلفن همراه خود را نیز حداقل دوبار در هر روز، البته با رعایت موارد ایمنی و عدم آسیب‌رسانی به تلفن همراه، با مواد ضدعفونی نظیر الکل (اتانول) ضدعفونی کنید و تا حد امکان از تماس دست‌های آلوده خود با تلفن همراه و سر و صورت خودداری کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا ، موبایل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
اکرم
۱۹:۲۴ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
گفته میشه نان وآجیل وخوراکیهایی که قابل حرارت دادن هستن قبل از خوردن حرارت بدیم تا ویروس از بین بره سوال اینجاست که اگه در دمای اتاق بمونه چند ساعت روی این خوراکیها میمونه؟
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
باسلام
حرفهایی که دکتر اسدی در یکی از برنامه های تلویزیون زده است با حرفهایی که بقیه پزشکان میزنن مغایرت داره ایشون گفتن که همه باید کرونا بگیرن و میگیرن ایشون بر طبق چه اسنادی این حرف رو زدن ؟
میلاد عرفانی پور
۱۹:۲۳ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
با سلام
ویروس کرونا دوهفته طول می کشه تا خودشو تو بدن نشون بده و علائمش ظاهر بشه طبق چیزهایی ک ما شنیدیم، و اینکه میگن الان مثلا یکی میخواد بره مسافرت یا درمانگاهها، یا جاهای دیگه با دستگاه تب سنج تست میکنن چطور ممکنه قبل دوهفته با یه تست مشخص بشه؟؟؟؟؟
اریا
۱۹:۲۰ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
سلام من مامانم کم خونی شدیداره ونمیتونیم ببریمش بیمارستان اصلادربیمارستانوتخته کردن نمیزارن کسی واردش شه مامانم بایدبهش خون وصل شه تا بتونه ازجاش بلندشه الان سه هفته است حالش بده
ناشناس
۰۷:۱۲ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
ببرش بیمارستان خصوصی..اونجا خلوتتره
ناشناس
۰۴:۴۶ ۰۲ فروردين ۱۳۹۹
سلام ،ویوله های تزریقی در سرم وجود دارد که می تواند بسیار مؤثرباشد شما می توانید باتهیه این دارو باهماهنگی پزشک اقدام کنید