به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نشا به علت استفاده از موادی مشابه مواد اولیه ماقوت طعمی شبیه آنها و البته بافتی لطیفتر دارد. بوشهریها این دسر خوشمزه را بیشتر در ماه مبارک رمضان آماده و سرو مینمایند. نشا علاوه بر طعم بینظیرش دستور تهیه بسیار آسانی نیز دارد.
مواد اولیه:
نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آبکرده ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
ابتدا نشاسته را به همراه یک پیمانه آب سرد درون ظرف مورد نظر بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود. ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و بقیه آب، شکر و زعفران را به ظرف بیافزایید و آهسته هم بزنید تا نشا غلیظ شود. وقتی دسر خوب غلیظ و کمی کشدار شد، گلاب را اضافه کنید و بعد از مدت زمان ۲ الی ۴ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. دسر نشا شما آماده است میتوانید با خلال بادام و پودر پسته آن را تزئین کنید.
منبع: فرهنگ غذا
انتهای پیام/
به ان بجای اب ، شیر اضاف کنید تا مشکل گوارش هم نگیرید ، بعضیها با خوردن حلیم یا نشاسته یا اش معده انها اسیدی میشه
پودر نشاسته را دو یا سه برابر بریزید ، بعد که پخت و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و فوراً به ان اب یا گلاب اضافه کنید تا نرم بشه و بعد نوش جان کنید
اگر غلیط باشه هضم ان برای معده بیشتر طول میکشه
نشاسته ها بیشتر از سیب زمینی و ذرت و گندم تهیه میکنند
نشاسته میوه جات هم شرکت تیاری تولید میکنه که رنگ ان زرد تر هست و میشه با نشاسته معمولی مخلوط کرد