به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پولکی زعفرانی سوغات استان اصفهان میباشد که به دلیل طعم فوق العاده اش طرفداران زیادی دارد و طرز تهیهی بسیار ساده و راحتی دارد.
مواد اصلی
شکر
۱ پیمانه
آب
۱/۲ پیمانه
سرکه
۱/۴ پیمانه
زعفران (حل شده در آب جوش)
۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود، مواد جوشیده، غلیظ شده وقوام پیدا کند. مواد را روی حرارت زیاد هم نزنید تا حالت کریستالی پیدا نکند.
زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن میتوانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.
آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق مرباخوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود. با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید.
سایر نکات
ابنبات قیچی: از همین مایه بصورت نواری روی سینی چرب شده ریخته و زرشک یا دانههای هل یا پودر لیمو عمانی روی آن پاشیده لوله کرده و قیچی میکنید. فقط باید سریع باشید و قبل از سرد شدن مواد به انها فرم دهید.
اگر پولکی زیاد حرارت ببیند تیره و سوخته میشود، و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمیشود.
اگر اولین بار است که ابنبات درست میکنید زعفران را حذف کنید تا بتوانید رنگ مایه را به خوبی تشخیص داده و قبل از تیره شدن از روی حرارت بردارید.
آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا تهدیگ آردی و مُفطح + تصاویر
دانستنیها؛ از خطرناکترین اسباببازیها تا سلطان گواهینامه!
خانهداری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشههای ریز گلدانها
منبع: پاپیون
انتهای پیام/