مواد لازم:
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- آرد را با آب و نمک مخلوط میکنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه میکنیم.
۲- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن میریزیم.
۳-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نکاتی در مورد طرز تهیهی ته دیگ آردی:
۱- این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است. اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.
۲- غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.
آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا تهدیگ آردی و مُفطح + تصاویر
دانستنیها؛ از خطرناکترین اسباببازیها تا سلطان گواهینامه!
خانهداری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشههای ریز گلدانها
منبع:وب سایت آشپزباشی
انتهای پیام/
یه عکس زیباتر
ولی جالب بود ممنون
ممنون