سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عادات جالب غذایی یمنی‌ها

مردمان یمن نیز همانند سایر کشور‌ها دارای عادات غذایی ویژه‌ای هستند که منحصر به خودشان می‌باشد. شما را با برخی عادات غذایی خاص مردمان یمن آشنا می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گذشته مردم یمن در بشقاب‌های کوچک‌تر غذا می‌خوردند، اما امروزه استفاده از بشقاب‌های بزرگ در تمام کشور‌های جهان از جمله کشور ما نیز رایج شده است؛ بنابراین توصیه می‌شود برای سرو غذا بشقاب‌های کوچک را جایگزین بشقاب‌های بزرگ کنید. پس این عادت غذایی یمنی‌ها را رد می‌کنیم.

یکی دیگر از عادت‌های یمنی‌ها مصرف انواع ادویه ها، به خصوص ادویه‌های تند است. مصرف ادویه‌ها در مقدار بسیار کم به عنوان چاشنی توصیه می‌شود و می‌توانند عطر، طعم و بوی خوبی به مواد غذایی بدهند. یادتان باشد که تندی ادویه‌هایی مثل فلفل به بهبود سلامت کمک می‌کند، اما برای همه افراد مناسب نیست؛ مثلا در غذای کودکان، مادران شیرده یا باردار و… نباید از فلفل استفاده کرد.

در ضمن، اگر فردی به مصرف غذا‌های تند عادت نداشته باشد و یک وعده غذای تند مصرف کند نیز احتمال بروز واکنش‌های آلرژیک در او زیاد است، اما یمنی‌ها به مصرف این غذا‌ها عادت کرده اند. پس بنابر عادت می‌توان به افراد اجازه داد که غذا‌های شان را تند و پرادویه مصرف کنند یا نه.

از دیگر عادت‌های خوب یمنی ها، مصرف غذا‌های کبابی است. زیرا با رعایت شرایط بهداشتی، کباب کردن، بهترین شیوه پخت انواع گوشت است البته در صورتی که با انواع سبزیجات مثل گوجه فرنگی، هویج و فلفل دلمه‌ای استفاده شود. در ضمن می‌توان کباب کردن را عادت بسیار خوبی دانست به شرطی که برش‌های نازک گوشت روی زغال طبیعی گذاشته شوند.

توجه به این نکته نیز لازم است که تمام قسمت‌هایی که هنگام کباب کردن می‌سوزند حتما باید قبل از مصرف جدا کرد، زیرا این قسمت‌ها حاوی مواد مضر و سرطان زا هستند که برای سلامت مصرف کننده می‌توانند خطرناک باشند؛ بنابراین قبل از مصرف گوشت کباب شده و سبزیجاتی که به همراه هم آن‌ها را روی منبع حرارت می‌گذارید، سطوح سوخته آن‌ها را جدا کنید به این ترتیب غذایی خواهید داشت که ارزش تغذیه‌ای قابل قبولی دارد.

«مندی پلو» از غذا‌های معروف و خوشمزه یمنی هاست که نه تنها در یمن بلکه در ایران هم دوستداران زیادی دارد. در تهیه این پلو بسته به سلیقه افراد از گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی استفاده می‌شود. شما می‌توانید این پلو را برای مهمانی‌های خود درست کنید.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
مردمان.درهمه.صحنهاشجاع.وپیروزند
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸
عادت خوردن گوشت اونم بطور کبابی کی گفته خوبه؟
ناشناس
۲۱:۴۶ ۲۳ اسفند ۱۳۹۸
کمترین میزان سرطان در دنیا مال کشور یمن هست
مصرف غذاهای اسلامی دلیلشه