سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش عدس و انار

بهترین آش برای شب‌های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آش خوشمزه و خوش طعم که می‌تواند یک شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.

مواد لازم برای آش عدس و انار برای ۴ نفر:

سبزی آش ۵۰۰ گرم
عدس ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
انار خشک ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن به میزان لازم

طرز تهیه آش عدس و انار:

پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آن‌ها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.حالا عدس را همراه با ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.

حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد. نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.

نکته مهم:

این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.

منبع: مجله آشپزی مثبت

انتهای پیام/

برچسب ها: آش ، عدس ، سبزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.